2777
2789
عنوان

ختم صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 61 پست

14 تا به نیت حاجت دل استاتر عزیز 

50 تا به نیت حاجت دل @الناخانووووووم @مامان_آینده_هستم @sar_be_hava @عشقم_محمد @ملکه__یخی  

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام۵۰۰صللوات التماس دعا خیلی گرفتارم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
14 تا به نیت حاجت دل استاتر عزیز  50 تا به نیت حاجت دل @الناخانووووووم   @مامان_آینده ...

برات آیت الکرسی خوندم عزیزم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
50 تا به نیت حاجت دل @دلوینت     @hellosummer   @مامانبزرگپانیذ     ...

لطف کردی عزیزم ، منم ۱۴ تا میفرستم برای سلامتی و حاجت روایی شما و استارتر و همه کسانی که شرکت میکنند و خودم و عزیزانم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
50 تا به نیت حاجت دل @یاالهی_و_ربی_و_سیدی     @بیعت     @فرانک20   &n ...

10 صلوات برای حاجت روایی شما گلم😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
14 تا به نیت حاجت دل استاتر عزیز  50 تا به نیت حاجت دل @الناخانووووووم   @مامان_آینده ...

ممنوونم عزیز دلم ، محبت کردی

۱۰۰ صلوات برای حاجت روایی خودت و استارتر و @سواره      

و حاجت روایی @الناخانووووووم      و  @مامان_آینده_هستم       و @ملکه__یخی     و خودم

الهی حاجت روایی همگیتون🙏🌹🌸❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

50 تا به نیت حاجت دل @فندوق10     @nazpari95   @ملکه__پاییز     @س ...

ممنونم ازمحبتت 

💚🙏💚

14صلوات به نیت حاجت رواییت 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
ممنوونم عزیز دلم ، محبت کردی ۱۰۰ صلوات برای حاجت روایی خودت و استارتر و @سواره      ...

خیرببینی

منم۱۰صلوات برای حاجت روایی خودت وبقیه دوستان

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕