2777
2789
هیچی پتو  بالشت میزار رو دوشش میرع تو هال میخوابه هنوز درکش نکردم😐

چه مسخرههه یعنی چی تنهات میزاره؟؟؟؟

ازش بپرس خب

یعنی وسط خواب ول میکنه میره؟؟؟

تاحالا سر زده رفتی ببینی نکنه سرش تو گوشیه؟

بزرگترین بازیگری ک کردیم 😆😆 ، من نکردم کسیو

بی ادب😄😆😆😆😆😆

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازیگری نبود 

ی بار شب خوابیده بودیم منم داشتم به حرفای داداشم که زده بود میخندیدم یهو ی نگاه به شوهرم کردم دیدم بیداره😂😂و داره نگام میکنه 

تو عمق چشاش خدا چه غلط کردمی بووووود بیا و ببین😂😂

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏
دوست بودیم کات کرد منم وابستش بودم شدید تو خیابون جلو چشمش خودمو زدم زمین سرمم زدم به اسفالت درجا ما ...

😂😂😂😂😂لووووس

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بازیگری نبود  ی بار شب خوابیده بودیم منم داشتم به حرفای داداشم که زده بود میخندیدم یهو ی نگاه ...

😂😂😂جررر🤣🤣🤣

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خودم نه اما شوهرم  یه بار دعوا کردیم سر موضوع خیلی چرررت  بعد من گفتم طلاق میرم خونه باب ...

😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂

چه مسخرههه یعنی چی تنهات میزاره؟؟؟؟ ازش بپرس خب یعنی وسط خواب ول میکنه میره؟؟؟ تاحالا سر زده رفتی ...

اره میره..نه بیدار میشم گوشی کنار خودم به شارژه😐موندم پالا

هر.وقت.بخوام.راضیش کنم خونه ی.جدا از.مادرش داشته باشیم به فیلمی راه میندازم.بیا و ببین 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

وییییش ی جا رفتیم دوست دوست نامزد برادر همسرم اومده بود (میدونم مختون نفخ کرد😂☝🏻) 

هی میومد با نامزدم هی از پشت دس میذاشت رو شونش دس میزد ب گردنش

قلقلیش میکرد نامزد منم هی سر خودشو با حرف زدن و اذیت کردن من گرم می‌کرد اهمیت نمی‌داد 

بعد دیدم ن نمیش😂😂خودمو زدم ب معده درد از شدت فشار و حرصم اشکام گوله گوله میومدااااا

نانزدمم هول کرده بوذ الهی بگردم 😂😂😂☝🏻🍃💚

حساددددت#  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
بازیگری نبود  ی بار شب خوابیده بودیم منم داشتم به حرفای داداشم که زده بود میخندیدم یهو ی نگاه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣خِدااااا

منم ی بار خودمو زدم به غش ی لیوان اب ریخت تو صورتم هیچی دیگه تو اوج بازیگری غش کردم از خنده خیس خیس شده بودم با تعجب هی نگام میکرد😂😂😂😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

2790
2778
2791
2779
2792