2777
2789
عنوان

واژنیسیموسیا😊🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 21 پست
منم می ترسم سری پیش گفت تست دهانه رحم بیا بده دیگه نرفتم

حتما پیگیر باش عزیز از من گفتن بود. شما اولی که میری بگو من ترس دارم میفرستن مشاوره و اروم میشی بنظر من که الان مادر دوتا بچه هستم این اصلا چیز خاصی نیست اما اگه بزرگش کنین واقعا براتون سخت میشه عزیزم طول بکشه بار روانی داره گفتم که بدونی بری سراغش پشت گوش ننداز اون خانمه بعد 8 سال دیگه من نتونستم کمکش کنم چون متاسفانه به کسی نگفته بود و منم ارایشگرم دیگه شانسی بهم گفت خیلی ذوق دخترمنو میکرد. برا همین یروز گریه شد بعدش فهمیدم بار روانیش روانش بهم ریخته باید قرصمصرف کنه. من دلم برات سوخت که اینقدر برات تایپ میکنم برو سراغ درمانت ینفر دیگه هم بعد یک سال و نیم بود گفت رفتم دکتر زنان پماد داده. پس شما پشتگوش ننداز جای خواهر دارم میگمت لطفا. 

من از معاینه میترسم دوشنبه باید برم اولین سری انقد سفت شده بودم از ترس پام میلرزید دکتر نتونس معاینه ...

باید خودتو شل بگیری هرچی بترسی پات خود بخود جم میشه اروم باش چیز خاصی نیست بخدا.حلش کن بار روانی داره از من گفتن بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید خودتو شل بگیری هرچی بترسی پات خود بخود جم میشه اروم باش چیز خاصی نیست بخدا.حلش کن بار روانی دار ...

ست خودم نیس هم که میترسم هم خجالت میکشم

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 
ست خودم نیس هم که میترسم هم خجالت میکشم

منفی ترین چیزی که داری به خودت میقبولونی همین دست خودم نیسته. پس دست منه ؟ذهنتو مثبت کن خودت میتونی به خودت کمک کنی. شوهرتم حتی اگه چیزی نگه باز بخدا تو خلوت خودش فکرشو میکنه ها. پس خودت دلت به زندگیت عمرت بسوزه عزیزم یه تکونی به خودت بده. اشتباه نکن 💓💓به امید روزی که حلش کنی با توکل به خدا

منفی ترین چیزی که داری به خودت میقبولونی همین دست خودم نیسته. پس دست منه ؟ذهنتو مثبت کن خودت میتونی ...

مرسی گلم بابت راهنمایی و وقتی گذاشتی سعیمو میکنم خیلی توکل به خدا

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید