2777
2789
عنوان

درسته که میگن...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 50 پست
 و اینکه حتما سوالی تحلیلی رو هم کار کن اون سوالا که هوشین ، اگ اونارو خوب و درست بزنی شانس قبو ...

اهان، منم تست هاشو میزنم و آشنایی دارم حالا سال آینده انشالله آموزشگاه هم میرم

من راستش نمونه هم خیلی دوست دارم ولی حالا واسه تیزهوشان میمونم نشد میرم نمونه😊 آزمون هاشون جداس؟&nb ...

ببین تیزهوشان به قدری ازت کار میخوان که واقعا جون ادم در میاد بیش از حد توان کار میخوان من دیدم تیزهوشانی نصفشون مشکل اعصاب گرفتن یا سال کنکورشون هیچی نخوندم چون خسته شدن نمونه هم خیلییی کار میخوان ازت ولی فشار روحی نداره روت من بودم و اول نمونه رو ترجیح میدم روش بیشتر فکر کن تیزهوشان چون دبیرستان ازمون نمیدی بهتره ولی نمونه خیلییی بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین تیزهوشان به قدری ازت کار میخوان که واقعا جون ادم در میاد بیش از حد توان کار میخوان من دیدم تیزه ...

اهان ، اممممم اخه من میخوام خوب درس بخونم پس باید یکم فشار روم باشه، حالا برا هر دو امتحان میدم، ایشالا خوب قبول میشم💕❤️💕

از چه لحاظ میگی بهترع؟ به نظر من تو تیزهوشان اصلا فشار نیست

چرا ببین مثلا داداشم بود درسایی کار میکردن که واقعا در حدد دبیرستانیم نبود خیلی کار میخواستن همش درس تکلیف همششش درس ولی نمونه من بودم خیلی سخت میگرفتن کار میخواستن درسایی فراترم کار میکردن ولی نه در حد تیزهوشان که اصلا کاری به کتابای پایه نداره ادم چه لزومی داره از همین اول کاری خودشو نابود کنه از بچگیش بزنه بعدم سال سرنوشت کنکورش نخونه بخونه من نمیگم نخونه ولی به اندازه نه زیاد تر از حد