2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست
دستور

بزار عدس و ماش جدا هرکدوم بپزن بعدش برنج را نیمپز کن بعدش باهم قاطی کن و نمک و سبزی معطر بزن  آخر سر که پخت ماست بزن به غذا و هم بزن که ماست بریده بریده نشه یه دست هم بخوره

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوپ گندم 

ما بهش میگیم آش گندم تازگیا پخته بودم باقلم. به چه خوشمزگی! شوهرم یه دادوبیدادی کرد که نگو. اصلا سوپ وآشو غذا نمیدونه میگه شام و ناهار نپز. میگه آش دسره  

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش

گلم یادم میدی چطوری درست میشه؟

اول مرغ و با پیاز و سیبزمینی و هویج نگینی و نمک و فلفل و زردچوبه میزارم یه ساعت بپزه بعد گندم پرک شده داخلش میریزم و رب و سبزی سوپ میزارم یه ساعت دیگه بپزه و جا بیوفته .گندم طبعش گرمه ولی جو سرده 

پرک گندم خیلی خیلی مفیده 

ما بهش میگیم آش گندم تازگیا پخته بودم باقلم. به چه خوشمزگی! شوهرم یه دادوبیدادی کرد که نگو. اصلا سوپ ...

دسر که نه اما پیش غذا حساب میشه. شوهر من که عاشق آشه. مامانم هم وقتی میریم خونشون همیشه آش رو دارن

لطفاً خواهشاً برای حاجتم صلوات بفرستید، خدا حاجت همه شما رو روا کنه🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
دسر که نه اما پیش غذا حساب میشه. شوهر من که عاشق آشه. مامانم هم وقتی میریم خونشون همیشه آش رو دارن

آش واس سیستم ایمنی وسلامتی بهترین غذاس ولی حیف سالی یه باربپزم شوهرم دعوا راه میندازه  

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش