2777
2789
منم تعجب کردم اون پستو خوندم آخه دختر خاله ی من ک الان داره طرحشو میگذرونه ی چیزایی میگه ک ۱۸۰‌ درجه ...

من حس میکنم ایشون ب شدت حسودی میکنه ب کسی ک کارش اینه 

وگرنه دلیل دیگه ای نداره 

اولا چیزایی ک گفتن اشتباهه دوما اگه هم نظرش این بود ک بده نباید اینجوری مطرح میکرد

عقده#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اسمش با کلاسه.خخخخخخخخخ.آخی بدبختها گناه دارن واقعا.

بنظدم شما بیشتر از همه گناه داری از هیچی خبر نداری و اومدی حرف ی سری عقده ای رو باور میکنی 

بزا برات توضیح بدم 

پرطرفدارترین رشته تجربی هست حدود یک میلیون کنکوری داره این رشته هر سال

از این یک میلیون رتبه های زیر ده هزار شاید پیراپزشکی بیارن حالا اتاق عمل جزو بهترین های پیراپزشکیه ...

دیگه خودت فکرشو کن 

پایه حقوق ینی طرحشون الان نزدیکا ۶ تومن بستگی ب بیمارستان و...خیلی بیشتر هم میشه 

و چیزایی ک این خانم گفتن اصلا وظایف اتاق عمل نیست 

حالا کی گناه داره بنظرتون ی ادم عقده ای یا یه پرسنل اتاق عمل؟؟؟

[QUOTE=162869022]وای عزیزم.قلبم گرفت.حالم بد شد.چقدر شغل بدیه.اه.[/QUOT عزیزم ایشون اطلاعات غلط داد ...

ممنون از دلگرمی شما بانو جان.

فدات عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

البته الان با مدرک کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس اتاق عمل سرپرستار و مدیر کل اتاق عمل شدم و حقوق خوبی دارم . ولی از زبان یک کارشناس اتاق عمل بخوام صحبت کنم باید بگم همگی راضی ان . درگیری با بیمار مثل پرستار ندارند. لیسانسی که میگیرن مثل لیسانس سایر رشته ها نیست و براش خیلی زحمت میکشن 

چون درساشون بشدت سخته . شیو رو خدمات انجام میده ولی گاها شده من خودم سر عمل دیدم که خدمات شیو رو یادش رفته . اونوقت باجراح هر دو با هم شیو کردیم و بعد از اتمام عمل به خدمات تذکر دادم ک دیگه تکرار نکنه . درآمد طرح ماهی ۷ تومن هست .کاردانشجویی دارن. ۷۰ درسدشون هم کارشناس ارشد هستن تا کارشناس . حقوق هم برای یه تکنولوژیست معمولی ماهی ۱۲ تومن با اضافه کار هست . گاهی تا ۲۰ تومن هم میشه.

با اخذ کارشناسی ارشد این رشته اجازه تاسیس کلینیک کاشت مو میدن . با اخذ کارشناسی این رشته ؛ به صورت خصوصی بخیه زدن و بخیه کشی و تزریقات رو انجام میدن که هر تزریق ۲۰۰هزار تومن و کشیدن هر بخیه ۳۰ هزار تومان هست . اگه فردی ۱۰ بخیه داشته باشه که زیر ۵ دقیقه درمیاد مبلغی حدود ۳۰۰ تومن

بنظدم شما بیشتر از همه گناه داری از هیچی خبر نداری و اومدی حرف ی سری عقده ای رو باور میکنی  بز ...

چرا اینقدر عصبانی عزیزم!!!؟؟؟؟

بله من بنده ی گناهکار و روسیاه درگاه خداوندم.در اون شکی نیست بانو جان.

خب نظر شما هم محترمه.

هرکسی هر شغلی داره انشاءالله خیرشو ببینه گلم.

ناراحتی نداره که.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چرا اینقدر عصبانی عزیزم!!!؟؟؟؟ بله من بنده ی گناهکار و روسیاه درگاه خداوندم.در اون شکی نیست بانو جا ...

ما این همه تلاش نکردیم ب این جایگاه برسیم ک شما کامنت بزاری اخیییی گناه دارن بدبختها😐😐😐

شما حتی برای کسی ک دلسوزی داره هم نباید اینجوری دلسوزی کنی چون حس حقارت بش میدی چ برسه ب کسی ک ن تنها نیاز ب دلسوزی نداره تازه ب جایگاهش افتخار میکنه 

ما این همه تلاش نکردیم ب این جایگاه برسیم ک شما کامنت بزاری اخیییی گناه دارن بدبختها😐😐😐 شما حتی ...

چشم.

من به وجود شما در هر پست و مقامی که هستین افتخار میکنم.

واقعا با خوندن نظرات تو این تاپیک ناراحت شدم. تکنسین اتاق عمل بسیار شغل خوبی هست. امیدوارم استارتر به این حرف ها گوش نکرده باشه و شغل به این خوبی رو از دست داده باشه. 

واقعا بعضی ها با گفتن یه جمله نادرست و راهنمایی غلط میتونن آینده یه کسی رو نابود کنن. 

خیلی حرفاتون الکی بود وقتی علم ندارید و اطلاعات ندارید مجبورا ن نکردن نظر بدید 

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
بزار عضو بشی بعد بیا بی ادبانه حرف بزن اره جراح شیو میکنه با مدرک دکترا و ۴ سالم تخصص تکنسین نگاه می ...

گل چرا فک میکنی شیو کردن کار ی پزشک یا جراح نمیتونه باشه...علوم پزشکی کارش خدمت به مردمه از پزشکو پرستار و ماما و اتاق عنل و دندون پزشک گرفته الی اخر ...متخصص زنان هم خیلی از کارای زائو رو انجام میده این ربطی به سالهای درس خوندنو تخصص گرفتن نداره...هر رشته ای ی طول تحصیل داره پس فک نکنین جراح این کارو نمیکنه یا مثلا شیو کردن چیز بدیه ...خیر کار کادر درمان کمک به مردمه ک اون لحظع شیو کردن هم جزوش میشه 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
واقعا با خوندن نظرات تو این تاپیک ناراحت شدم. تکنسین اتاق عمل بسیار شغل خوبی هست. امیدوارم استارتر ب ...

نه خیر شما اول یک سر تشریف بیارید اتاق عمل مشغول بشید بعد اگه مثله من به شدت پشیمون نشدید از حقوق چهار تومن و توهین پزشک جراح و کارهای کثافت کاری که اون وسط اتفاق میوفته بعد بگید اتاق عمل بهشته مثلا یک لحظه تصور کن حین عمل سرپایی بیمار استفراغ میکنه و تگنسین بدبخت اتاق عمل باید سریع نظافت کنن 

شما اول یک سر تشریف بیارید اتاق عمل مشغول بشید بعد اگه مثله من به شدت پشیمون نشدید از حقوق چهار تومن و توهین پزشک جراح و کارهای کثافت کاری که اون وسط اتفاق میوفته بعد بگید اتاق عمل بهشته مثلا یک لحظه تصور کن حین عمل سرپایی بیمار استفراغ میکنه و تگنسین بدبخت اتاق عمل باید سریع نظافت کنن