2789
عنوان

سهمیه 5 درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 89122 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه هزار تا مگه کمه؟ یکی از اشناهامون بخاطر 200 تا از پرستاری افتاد راستی کدوم منطقه برا  رت ...

۲۰۰تا خیلی زیاده

من با۳۰۰تا ازپزشکی افتادم...درصورتی که رتبم حداقل ۸هزارتا بهترمیشد تا۳۰۰تا جبران بشه

برستاری مامایی دوست نداشتی؟

نه عزیزم علاقه نداشتم

میخوام ادامه بدم تا دکترای بیوشیمی ..علکم آزمایشگاه بهترین رشته برای ادامه دادنه

البته با رشته شماهم میشه تو گرایش علوم آزمایشگاه ادامه داد

نه عزیزم علاقه نداشتم میخوام ادامه بدم تا دکترای بیوشیمی ..علکم آزمایشگاه بهترین رشته برای ادامه دا ...

موفق باشی من چون رشتم تجربی نیست کلا شناختی از رشته هاش ندارم فقط ی بزشکی برستاری شنیدم همین

بعضی مشاورا میگن۵درصد بعصیاهم میگن منطقه۳

من بین منطقه ها گفتم منطقه 3 وگرنه از ی مشاور شنیدم با اینکه سهمیه 5 درصد تاثیر زیادی نداره ولی از هر3 منطقه بیشتر به نفع کسیه ک کنکور میده.بالاخره منطقه 3 هم باشی با سهمیه 5 درصد بر اساس منطقه رشتت انتخاب شه بازم ی دو سه هزارتا تخفیف میخوری

عزیزم مثل یه پل کوچیک برا رسیدن به هدفت بهش نگاه کن متکی نباش بهش نا امیدم نباش منم میخام بخونم برا ...

عزیزممم من کنکورم چند سال بیش دادم الان دانشجوام برای دختر خواهرم برسیدم

عزیزم مثل یه پل کوچیک برا رسیدن به هدفت بهش نگاه کن متکی نباش بهش نا امیدم نباش منم میخام بخونم برا ...

بشین به کوب بخووووون نتیجه زیاد برات مهم نباشه مهم اینه که داری تلاشت میکنی و کم نمیزاری ایشالا بهترینا برای شما