2777
2789
عنوان

زندگی با ی خواننده مشهور 😛

1531 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

بچه ها بنظرتون زندگی با ی خواننده مشهور چ حسی داره ؟؟؟ 

من باشم از خدامه برم همه جا جار بزنم همسرم خواننده است 😂🤩😎

ولی از این طرف هم حسادت می کنم بهش 😂😁

آخه فک کنید یکی عاشق همسر شما بشه 😬 خیلی حس بدی داره 😤😤😤

من که بدجور غیرتی ام و دهن طرفدار هاشو ( بخصوص دخترا ) و سرویس می کن اگه عاشقش بشن ( منظورم عاشق واقعی هست نه طرفدار ) 

ولی حتما خیلی حس عالی داره که توی ماشین ، خونه و ... آهنگ عشقتو گوش بدی 😍

هر دفعه هم کنسرت میری 🤩😏🤪

خواننده دارین دور و برتون ؟ 

بستگی داره کی باشه😂

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اون ی نفر شادمهر بود ارزش همه چیو داشت.از بقیه خوشم نمیاد

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

چ خواب قشنگی

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

فانتزی قشنگی داری 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

من عاشق صدای رضا بهرامم خیلی خوبع کثافت😍

خواهرا واسه حل مشکلم یه صلوات مهمونم کنید😔خدایا چیزی نشه😔۹/۹/۹۹اتفاق خوب زندگیم افتاد و من شاادم و بدون هیچ دغدغه ای عزیزانمم حالشون خوبه😊😄