2777
2789
عنوان

زندگی با ی خواننده مشهور 😛

1557 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

بچه ها بنظرتون زندگی با ی خواننده مشهور چ حسی داره ؟؟؟ 

من باشم از خدامه برم همه جا جار بزنم همسرم خواننده است 😂🤩😎

ولی از این طرف هم حسادت می کنم بهش 😂😁

آخه فک کنید یکی عاشق همسر شما بشه 😬 خیلی حس بدی داره 😤😤😤

من که بدجور غیرتی ام و دهن طرفدار هاشو ( بخصوص دخترا ) و سرویس می کن اگه عاشقش بشن ( منظورم عاشق واقعی هست نه طرفدار ) 

ولی حتما خیلی حس عالی داره که توی ماشین ، خونه و ... آهنگ عشقتو گوش بدی 😍

هر دفعه هم کنسرت میری 🤩😏🤪

خواننده دارین دور و برتون ؟ 

بستگی داره کی باشه😂

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه اون ی نفر شادمهر بود ارزش همه چیو داشت.از بقیه خوشم نمیاد

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

چ خواب قشنگی

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

فانتزی قشنگی داری 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

من عاشق صدای رضا بهرامم خیلی خوبع کثافت😍

خواهرا واسه حل مشکلم یه صلوات مهمونم کنید😔خدایا چیزی نشه😔۹/۹/۹۹اتفاق خوب زندگیم افتاد و من شاادم و بدون هیچ دغدغه ای عزیزانمم حالشون خوبه😊😄