2777
2789

من وقتی حس بویایی چشاییم برگشت همه غذاها مزه و بو‌ خیلی خیلی بد میده چند ماهه وضعم اینه خوب نمیشه اوایل همه چی بوی پیاز گندیده بود بعد شد سیگارو پیاز وحشتناک گندیده بعد سیر پیاز و سیگار گندیده جدیدا بعضی چیزام مزه تریاک میده واقااا از همه چی حالم بهم میخوره حتی اب هم مزش فرق داره

یعنی تا اخر اینطوریه وضعیتم؟خسته شدم بقران

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مزه تریاکو از کجا میدونی

عزیزم معتاد داشتیم

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

باقی چیزا به کنار ولی فرزندم مزه تریاکو از کجا میدونی؟

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
باقی چیزا به کنار ولی فرزندم مزه تریاکو از کجا میدونی؟

اقا شاید یکی از اشناهامون معتاد بود واقا این سوالا چیه !

من همش بوی سوختگی احساس میکنم ینی بویاییم داره برمیکرده؟ سر درد شدم😥

اره اون تازه اولاشه بدبختی

بعدش چی میشه؟ چقد این وضع ادامه داره؟

واسه واسه من چهارماهه وضعم اینه بدتر میشه هرروز

2790
2778
2791
2779
2792