2777
2789
عنوان

بارداری

171 بازدید | 18 پست

سلام 

به امید خدا پانزده هفته و سه روز هستم 

دیروز یه لک خیلیی کمرنگ کرمی دیدم دعام کنید بچه چیزیش نشده باشه

بعد یه مدت خیلی سویق عدس میخوردم ،نسبت بهش حساس شده بودم حالم بد میشد اما امروز رفتم سرش یکم خوردم  بد نشد این نشونه بدیه؟

تو رو خدا از ته دلتون برام دعا کنید 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببخشید اسی جان 

بچه ها توروخدا یکی راهنماییم کنه من ماه قبل بعد از ۵ روز تاخیر پریود شدم ۲ روز کلا خونریزی داشتم و پاک شدم بعدش اما از اون موقع تا الان ک یک هفته مونده ب پریودیم یه حالتهایی دارم کمرم و پهلوهام درد میکنه ن درد شدید مثلا تیر میکشه وقتی تکون میخورم یا وایمیستم وگاهی حالت تهوع دارم و سرگیجه اینم بگم چندوقت بعد از اون پریودی بیبی گذاشتم منفی بود اما الان نذاشتم دیگه گاهی زیر دلم نبض میزنه اینم بگم ک من همیشه وقت پویودی هام از چندروز قبلش سینه درد شدید میشدم اما ماه پیش ک گفتم دو روز هم بیشتر نبود پریودیم اصلا درد سینه نداشتم تا الان ک باز یه هفته مونده ب موعدم اصلا سینه هام درد نمیکنن برام جالبه ک درد ندارن توروخدا یکی بگه کسی اینطوری شده؟ 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
به دکترت حتما بگو. ولی استرس و نگرانی از هزار تا لکه بدتر هست.به امید خدا بچه ات سالم میاد بغلت نگرا ...

لک رو وقتی دیدم که خواب بد دیدم یکم تحریک شدم 

شما تجربه داشتی 

بعد تجربه داشتی از چیزی بدت بیاد بعد خوشت بیا.

لک رو وقتی دیدم که خواب بد دیدم یکم تحریک شدم  شما تجربه داشتی  بعد تجربه داشتی از چیزی ...

من ۱۷هفته و چهار روز باردار هستم لک نداشتم اما تا دلت بخواد سلیقه غذام تغییر میکنه الان هوس میکنم ولی هفته بعد نمیخورم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
عزیزم چیزی نیس نگران نباش اگه دیدی زیاد تر شد فوری شیاف پروژسترون بذارو به دکترت مراجعه کن

ممنونم عزیزم دعام کن خیلیی زیاد ،اون لک رو وقتی دیدم که خواب بد دیدم تو خواب یکم تحریک شدم ،

اون دومی رو تجربه. ا ید 

ممنون عزیزم حتما خیلییی دعایم کن شما تجربه اینجوری داشتی

نه تجربه مثل شما ندارم ، من طول سرویکسم کم بود جفتمم پایین بود استراحت کردم خوب شد ، با دکترت مشورت کن ان شاءالله خیر از بچت ببینی 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
شیاف استفاده کن بعدشم برو سونوگرافی بگو لکه بینی داری احتمالا هماتوم‌باشه 

یه بار بیشتر ندیدم اونم کمرنگ ،وقتی خواب بد دیدم یکم تحریک شدم دیدم 

ماه پیش هم موعد پریودم دیدم یه دونه 

شما تجربه داشتی