2789

سیلور گرفتم من همرو. شیک ترع بنظرم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فعلا کوچیکا سفید بزرگا سیلور میخرم

رنگ اون توستر سفید بایخچال و لباسشویی سیلور زشت میشه؟

باقی وسایلام رنگ سیلور یا توسی اگه بخرم فقط این که بیرونه سفید باشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

مبارکه 

خوشبخت باشی 

من سیلور گرفتم 

اینا رو نخریدم و اصلا هم لازمم نیست

کریستال

چند دست ظرف و ظروف 

قابلمه برای بیش از ده نفر 

لوازم تزیینی

چرخ گوشت 

چرخ خیاطی 

پنکه بخاری

هواپز بخارپز 

سبزی خردکن

رختخواب برای بیش از سه نفر 

مبارکه  خوشبخت باشی  من سیلور گرفتم  اینا رو نخریدم و اصلا هم لازمم نیست کریستال ...

اپرا جون سرویس پذیراییت چیه؟تشک های لایکو خریدی؟یا دادی برات بدوزن؟

لطفا درباره ی جنس ظروف پذیرایی و اشپزیت میگی و همینطور درباره ی بالشت و پتو و تشک؟

اپرا جون سرویس پذیراییت چیه؟تشک های لایکو خریدی؟یا دادی برات بدوزن؟ لطفا درباره ی جنس ظروف پذیرایی ...

سلام عروس قشنگ

پذیرایی همون سرویس چینی ام هست

دو تا کاسه بلور قدیمی هم دارم برای میوه 

سرویس چینی دوازده نفره دارم ولی ۱۸ تا پیش دستی داره

یه سرویس قابلمه گرانیت دارم و تمام 

ظرف دم دستی ام ملامین تک رنگ هست

تشک سه تا مهمان لایکو خریدم

چهار تا پتو داریم و دو تا لحاف کلا

ملحفه ها همه لایکو و بروجرد هستند

بالش شش تا داریم و دوتا هوشمند که برای خودمونه

تشک تخت رو هم مجزا خریدیم 

سلام عروس قشنگ پذیرایی همون سرویس چینی ام هست دو تا کاسه بلور قدیمی هم دارم برای میوه  سرویس ...

سلام عزیزم ببخش سلام یادم رفت😁

ممنون از راهنماییت من دارم خرید میکنم هرکسی تو اطرافیانمون یه مدل رسم داره و خرید میکنه یکی مثلا همچیو میخره یکی دیگه تیکه های بزرگو خودش نمیخره یکی دیگه کلیاتو خودش میخره جزئیاتونمیخره خیلی سردرگمم ولی خیلی برام این مهمه یکسان خرج بشه یا طوری نباشه همچیو من فراهم کنم و طرف مقابل زرنگی یا کم کاری کنه ازطرفیم قیمتها نوسان داره باید چیزایی که مطمئنم کاربردین و قدیمی نمیشن بروز هستن بخرم

خودمم فکرمیکنم تشک و پتو همین تعداد کافیه ولی خانواده مادری و پدری حداقل دیدم ۶ تاتشک و پتو و بالشت بدن

واینچیزا بجز لحاف که باید رنگش با تخت ست باشه قدیمی نمیشن؟

سلام عزیزم ببخش سلام یادم رفت😁 ممنون از راهنماییت من دارم خرید میکنم هرکسی تو اطرافیانمون یه مدل ر ...

کار خوبی میکنی 

رسم رو ول کن

این چیزا جاگیر هستند

تمام ملحفه و رو بالشی های من تک رنگ هستند و دمده نمیشن

کار خوبی میکنی  رسم رو ول کن این چیزا جاگیر هستند تمام ملحفه و رو بالشی های من تک رنگ هستند ...

آخه میدونید چیه اگه یچیزیو ادم کم بخره اطرافیان فکر میکنن طرف میخواد زرنگی کنه خرج نکنه من خودم نهایت سعیمو میکنم ضروریات بخرم و چیزایی که واقعا میدونم استفاده میکنم و واجبه

من رو چرخ گوشت موندم بخرم یا نه چون بیرون گوشت نمیشورن و فورا وارد چرخ گوشت میکنن اینکار تو اینترنت یه دکتر نوشت مضره ولی مامانم خودش دوتا داره میگه من مال خودمو بهت میدم اونیکی استفاده نمیکنم وچیزی هست که خودم همون مدل میخواستم بخرم ولی چون جعبه نداره نمیدونم اول پتو و سرویس قابلمه وچینی و چاقو این چیزارو بخرم بعد چرخ گوشت یا همونو بردارم و چیزای دیگمو بخرم و چندچیز اضافه تر چون میخوام تا قبل عید اکثریتو بخرم فرصت کمه و همینطور قیمتها خیلی نوسان داره یه سری از وسایلی که خریدم ناموجود شدن یه سری بالا رفتن یه سری پایین اومد

رو بزرگا نظری ندارم فضاش نیست و بیشتر میخوام چیزایی بخرم که صداش تو خانواده درنیاد و بتونم یجایی بزارمش تو دید نباشه چون ازدواجم جریانش نامعلومه فعلا فقط میخوام وسیله بخرم