2777
2789
عنوان

خطاب به اونی که گفت پرستاا منت میزارن !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 73 پست
کلا کاری با متن ندارم ولی از کجا می دونی طرف با پیژامه تو خونه نشسته؟! ثانیا بشینه هم از کجا معلوم ت ...

این کنایه از بیکاری در یه جهت خاص مثل یه شغله درست متنو بخون عزیزم جواب بعضی ادمارو باید مثل خودشون داد 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان هر کس که داره میره سر کار واقعا با جونش بازی میکنه...

فقط پرستارها نیستن تمام شغلها هستن...

شوهر منم کارمنده روزی صد تا ارباب رجوع داره آخرشم هم خودش هم من کرونا‌گرفتیم ولی هیچ جا نمیان بگن اون کارمند بدبختم مجبور بوده که بره سر کارش!

کادر درمان هم دقیقا داره شغلشو انجام میده و هیچ منتی سر هیچ کس نیست!

امیدواریم با وجدان باشه و کارشو درست انجام‌بده فقط...

هیییچ کاری نمیکنن پرستارا، دقیقا بجز امپول چیکار میکنن؟ تازه همون امپول رو هم صدبار ادمو سوراخ میکنن ...

باشه پس لطفا برات اتفاقی افتاد نرو بیمارستان تو خونت بمون امپول زدنم کاری نداره خودت به خودت بزن 

این کنایه از بیکاری در یه جهت خاص مثل یه شغله درست متنو بخون عزیزم جواب بعضی ادمارو باید مثل خودشون ...

@نی_نی_یار_3  @نی_نی_یار_5  

ایشون بی خبر از چیزی و بدون‌گرفتن موضوع فقط تاپیک زدن ک باعث جو دادن به سایت بشن من تاپیکی زدم راجع به یک موضوع خاص و قفلش کردم

🥰
فقط یسریا دارین چرت و پرت میگین. همین شماها رو اگ 24 ساعت تو بیمارستان و با ادمای بدحال و فرهنگ های ...

اون بیمار چه گناهی کرده . 

کسی که پرستاری و انتخاب میکنه باید قوی باشه و روحیه بالایی داشته باشه . بیمار خودش به اندازه کافی بابت بیماریش در عذاب هست . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

حالا هی بباین بگین از بدیاشون که کینه بشه تودلشون همون 1ذره انسانیتم زیر پابذارن مریضای بدبختو اذیت کنن بی خیال بابا بدوخوب همه جاهست

جان مادرجانِ جانِ مادردلبندم,نمیدانی درون سینه ام چه آتشی برپاست,به کدامین حکم من درون آتشی سوزنده افتادم.حال من با دیدن دانه های اشکت که روی گونه های سرخت می لغزد به جنون میرسد.نکند گریه کنی زندگیه من.الان 7سال هست که دیدن روی ماهت ارزوی شبانه روزم شده میدانم دور از من حال تو پریشان است و بدان حال من هم خراب .....انگار از درون سینه ام جگرم را، تکه وجودم را برده اند ..بیا جان مادر بگذار دل سیر در آغوش بگیرمت بدون هیچ ترسی از اینکه مبادا به من پشت کنی ومرا نخواهی ومن  بترسم از گذشته ام جانکم ، عمر مادر همیشه بخند غمگین نباش .اروزیم همیشه خندیدن توست.کاش بگذرد این روزهای تلخ ، زودتر برسد روزی که تا ابد بدون کوچکترین غمی کنارم روچشمانم باشی نازنین پسرکم دلتنگی تاب وتوانم رابریده وراهی ندارم جز انتظار .کاش زنده بمانم وخوشبختیت را ببینم ونگاه پر از شوقت را تماشاگر باشم ...کاش🙏😢
باشه پس لطفا برات اتفاقی افتاد نرو بیمارستان تو خونت بمون امپول زدنم کاری نداره خودت به خودت بزن&nbs ...

ما هم همین کار میکنیم برا آمپول زدن نمیریم تزریقات آجیم بلده همه رو میزنه سرم هم وصل میکنه

مادر یه نی نی 👶
عزیزم منم محیط تحصیلم دندانپزشکیه .معلوم نیس چندنفر کرونایی که مشخص نیست در روز میان و کار دندانپزشک ...

حرفات کاملا درسته.ولی میزان کار شما مثل همیشه س.اما اون‌پرستاری که قطعی میدونه تمام کسایی که میان اونجا مثبت هستن و شب و روزش با اونا میگذره.مخصوصا که همکاراش تند تند مثبت میشن و فشار کاری بیشتر و همینطور مرگ و میر جوونها و فشار روحی که بالاخره روشون هست خب شرایط متفاوتی دارن.و مریضایی که روزبه روز تعدادشون بیشتر میشه.کسی منت نمیزاره.فقط کادر درمان التماس میکنن که توروخدا رعایت کنید.

خدایا شکرت  

درسته هر کاری خطرات خودشو داره ولی قبول کنید خط درمان الان خطرناکترینش هستش وقتی هم واکسن بیاد اول خط درمان میزنند چون جزو افراد پر ریشک محسوب میشن شما خودتون حاظر میشید یروز کامل بیمارستان بمونید کنار افراد ۱۰۰ در ۱۰۰ مطمئن مبتلا ب کرونا؟

اندکی_تفکر#  

خدا بزرگه㋛✿
انتخابت بوده حق منت گذاشتن و بدرفتاری با کسی رو ندارین

منم نگفتم باید بدرفتاری کنیم من ۲ساله دارم کار میکنم هرگز یادم نمیاد به هیچ مریضی بد گفته باشم یا اگر گفتم عذر خواهی نکرده باشم تو هیچ شغلی کسی این حق رو نداره ولی شما انصاف داشته باش من پریشب شیفت بودم اخر شیفت همکارم فشارمو گرفت رو ۷بود حالت تهوع گرفتم واسه کار زیاد تو همون شیفتم بدرفتاری نکردم با کسی ولی تو اون حال ادم جون نداره بخواد بگو بخند کنه