2777
2789
عنوان

خودارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 171715 بازدید | 94 پست

بسیاری از افراد در مورد جبران آسیب خود ارضایی از متخصصین سلامت سؤال می‌پرسند. خود ارضایی عملی است که در فرایند رسش و رشد جنسی معمولاً توسط اکثر افراد تجربه می‌شود. با این حال ممکن است برخی افراد به انجام این کار وابسته شوند. تکرار خود ارضایی در بلند مدت افراد را با عوارض جسمانی و روانی متعددی مواجه می‌کند. با آگاهی از روش‌های جبران آسیب خود ارضایی می‌توانید مشکلات ناشی از آن را از بین ببرید و کیفیت زندگی خود را تا حد بسیار زیادی افزایش دهید. همچنین دریافت مشاوره جنسی نیز در این شرایط بسیار کمک کننده خواهد بود. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلیا میگن ربطی ب بکارت نداره نمیدونم والا

ربطی نداره و بکارت مونده واینم بگم ک بخاطر اینک خودارضایی کردی و به لذت جنسی رسیدی بدنت یه هورمونایی ترشح میکنه برا تخمک گذاری برا همون چند قطره خون دیدی

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

ربطی نداره خواهر، اون خون به خاطر یه چیز دیگه بوده، پرده وقتی آسیب ببینه خونی ازش نمیاد، اون خون شب رابطه به خاطر آسیب به دیواره واژنه

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد