2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رنگ مو طبيعي N1 ؟؟  يعني پركلاغي؟ 😐😐😐😐😐😱😱😱

اره اون موقع خست شد بودم از بلوند😂😂

الان شوهرم چپ میره راست میره میگه موهاتو این رنگی کن خودم دوس ندارم رنگ مووو اون گیر داده 

خدایا کمکم‌ کن❤
اره اون موقع خست شد بودم از بلوند😂😂 الان شوهرم چپ میره راست میره میگه موهاتو این رنگی کن خودم دوس ...

پس دهنت سرويسه حسابي خواهر

چون مشكي پركلاغي رنگدانه مو رو مي بنده كلا و ديگ رنگ روش نميگيره

مگر اينكه بري ريمو كني

برو سالن تا واست ريمو كنن بعد هر رنگ خاستي بزار

مسی روشن : ۷۰ میل مسی متوسط : ۲۰ میل بلوند نارنجی : ۳۰ میل واریاسیون نارنجی : ۲ سانت واریاسیدن نقره ...

عزیزم این رنگ میدونی چ رنگایی بابد براش بگیرم؟ پودر دکلره روی چ قیمتی هست؟ چه مارکی خوبه؟ 

رنگ مو شماره ٩ ، ٢.٣ تيوپ وارياسيون نارنجي ١.٣ تيوپ اكسيدان ٩ درصد اين فرمولش بدون دكلره هم ميشه، ...

عزیزم تهران دوره دیدی؟ میتونم بپرسم کجا؟

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
عزیزم این رنگ میدونی چ رنگایی بابد براش بگیرم؟ پودر دکلره روی چ قیمتی هست؟ چه مارکی خوبه؟ 

عزيزم پايه ٨ دكلرس

بژ شماره ٨، طلايي شماره ٦، شكلاتي ٢٠سانت، وارياسيون نقره و بنفش

خيلي ناز ميشه😍

والا از قيمتا هيچ اطلاعي ندارم خوشگلم

عزيزم پايه ٨ دكلرس بژ شماره ٨، طلايي شماره ٦، شكلاتي ٢٠سانت، وارياسيون نقره و بنفش خيلي ناز ميشه😍 ...

مرسی گلم اخه میخگام مواد بگیرم ببرم آرایشگاه.. ارایشگر گفت همونا ک. روش نوشته رو بگیرم.. شما یه چیزای دیگه میگی ولی من فک میکنم اونایی روش نوشته نیستن اصلا اینی شما گفتی بیستر شبیه... 

به نظرت 160 بگیره خودش مواد بگیره بصرفه تره یا خگدم مواد بگیرم اون 65 دستمزد بگیره

مرسی گلم اخه میخگام مواد بگیرم ببرم آرایشگاه.. ارایشگر گفت همونا ک. روش نوشته رو بگیرم.. شما یه چیزا ...

عه روش نوشته، من تازه الان ديدم! ن پايه ي ٩ خيلي روشن ميشه كه😐😐

ببين قرارداد كليش اينجوريه كه اگ مواد رو تو بخري ببري سالن، دستمزدت شصت چهله؛ يعني اگ هم كار هم مواد باتو باشه ٦٠درصد تو از دستمزد برميداري و ٤٠ درصد سالن دار! 

اگر هم خود سالن مواد رو بخره دقيقا برعكسش ميشه، شما ميشي چهل درصد و سالن دار شصت درصد!

ب نظرم خودت نخري بهتره و بيشتر سود ميكني

عه روش نوشته، من تازه الان ديدم! ن پايه ي ٩ خيلي روشن ميشه كه😐😐 ببين قرارداد كليش اينجوريه كه اگ ...

خب خودم بخرم مواد برای خودم هم باقی میمونه... حالا میرم قیمت میگیرم اگه دیدم گرون تر شد نمیگیرم.. 

شما بهم میشه بگین الان رنگایی شما گفتی بگیریم یا اینایی رو عکس نوشته ک به نظر خودمم اوکی نیستن

خب خودم بخرم مواد برای خودم هم باقی میمونه... حالا میرم قیمت میگیرم اگه دیدم گرون تر شد نمیگیرم..&nb ...

اگ خودش گفته روي عكس همينو انجام بده، كه بعد اگ يه درصدم بد شد الكي زير سوال نبرتت.