2777
2789
عنوان

نظرتون چیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 25 پست
یعنی بدهیدامابه دل نگیرید.هروقت حال داشت جواب می دهید،دلبسته باشیدنه وابسته.مردان دلبستگی رادوست دار ...

من عاشقم وابسته نیستم ولی از اینکه یه هفته گذشته بهش پیام دادم هنوز ندیده ولی تو اینستا اومده پستمُ چک کرده چه معنی میده بنظرتون این رفتارش؟

نمیخوام التماس کنم برام مهم نیست

چند  وقته که باهاشی؟پسرا کلن اینجورن اولش که میخان خوب مخت رو بزنن میگن تو باعث ارامشی واقعا تو زندگیم به تو نیاز دارم تنها کسی هستی که میتونه ارومم کنه بعد از یه مدت که دختره دیوونه شون میشه میگن حوصلت ندارم اعصاب تایپ کردن ندارم این تجربه رو از اکسم دارم دیر سین میکنن کم برات وقت میزارن و احساس اضافه بودن رو بهت میدن که وقتی وابسته باشی همون مرگه برات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عاشقم وابسته نیستم ولی از اینکه یه هفته گذشته بهش پیام دادم هنوز ندیده ولی تو اینستا اومده پستمُ ...

ندیده شایدپیام برایش زیادمی آید،این موضوعات راخیلی ازآقایان درشان همین گونه هستند.

چند  وقته که باهاشی؟پسرا کلن اینجورن اولش که میخان خوب مخت رو بزنن میگن تو باعث ارامشی واقعا تو ...

یک سال، وقتی کنارشم عالی ولی بعد از اون نه هر وقت بخواد ببینتم بهم پیام میده میگه دلش تنگ شده

یک سال، وقتی کنارشم عالی ولی بعد از اون نه هر وقت بخواد ببینتم بهم پیام میده میگه دلش تنگ شده

دقیقا فقط وقتی که خودش بهت نیاز پیدا میکنه بهت پیام   میده و ازت سواستفاده میکنه 

وقتی طرف به فرض مثال شما رو دوس نداشته باش و روحیتون رو بازی میده ازتون سواستفاده میکنه از خ ...

متوجه ام عزیزم شاید من دارم زیادی بزرگش میکنم بهونه میگیرم چون دیر به دیر میبینمش