یه کرمی هست به اسم معجزه دست ساز هست فکر کنم ..میگن کلا باید تو یخچال نگهداری شه و طریقه مصرفش اینطوره که ماه اول هرشب.ماه دوم یک شب در میان .ماه سوم دوشب درمیان .و همینطور به ترتیب تا یکسال . لکه پوستی و کک و مک....کاملا میبره و بعد یکسال پوست برنمیگرده..والا مامانم الان داره استفاده میکنه چند هفتست میگه پوستمم سفت تر کرده زن عمومم استفاده میکنه کک و مکای صورتش رفته تمیز شده ولی باید به همین طریق استفاده بشه که تاثیر گذار باشه . کسی اینجا استفاده کرده ؟
دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید
[QUOTE=162744043]یعنی استفاده نکنم [/من لک نداشتم جوش و جای جوظ داشتم که رفت پوستم عالی شده بود یعنی قبلشم زیاد بد نبود اوکی بود بعد از چندماه پوستم جوش زیر پوستی دردناک اورد من لک کوچولو داشتم اونم رفت برگشت خیلی ها میگن پوستشون افتضاح میشه من حتی از دکتر داروسازم کرم گرفتم اونم گفت این کرم کورتون دار و پاکستانی هست مضره پوستم خیلی حساس شده بود ولی کرم اون دکترم اثر نکرد برام خلاصه دلت به حال پوستت بسوزه
شما چند مدت استفاده کردین عزیزم؟ دوست من چندین ساله داره استفاده میکنه، هیچیش نشده
بعد اینکه فایزه کنز .....اینا از بازار جمع شد و شمعدانی اومد تازه ۲ساله معجزه اومده ،ضمنناً دوست شما مگه پوستش خوب نشده ؟چرا داره چند ساله استفاده میکنه ؟چه نیازی ؟نهایتاً یکسال به قول استارتر