2777
2789
عنوان

چجوری برم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 60 پست

عزیزم راه سختی در راه داری به نظر من ک منصرف شو.... اول اینکه پول کمه، و اینکه حداقل یک سال قبلش باید خودتو آماده کنی چطوری بگم باید منتظر همه چی باشی اگ غرق نشی و بهت تجاوز نشه و سالم برسی و گیر نیفتی و بدونی اونجا چیکار کنی، برات خوب میشه

دانش آموخته طب سنتی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست و پاشون که قطع کنن میمیرن

نه کی گفته؟؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

وایی چ وحشتناکه عروسک میشن 😓😯🤐😮

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
عزیزم راه سختی در راه داری به نظر من ک منصرف شو.... اول اینکه پول کمه، و اینکه حداقل یک سال قبلش بای ...

حالا اگ همه این اتفاقا نیفتاد و رسیدم چی میشه؟

باید کجا برم پناهندگی میدن؟

‏خدایا من حسودم،کاری کن به چشم بقیه شبیه عن باشه 😌
دست و پاشون که قطع کنن میمیرن

نه

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
نه

من الان رفتم خوندم درموردش اگه حقیقت داشته باشه یعنی کثیف ترین چیزیه که تو عمرم دیدم ظالمانه ترین 

ولی این میگن یه معلم ادبیات روانی مریض جنسی همچین کتابی نوشته که ممنوع شده همه جا ..امیدوارم فقط در حد اون کتاب بوده باشه و شایعه باشه

من الان رفتم خوندم درموردش اگه حقیقت داشته باشه یعنی کثیف ترین چیزیه که تو عمرم دیدم ظالمانه ترین&nb ...

کشوره خودمون چشه مگ🤐میمونم همینجا اصن خیلیم همه چی قشنگع

‏خدایا من حسودم،کاری کن به چشم بقیه شبیه عن باشه 😌