2777
2789

منم😭😭😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته ام ولی هستم😑😑

هستم ولی خستم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
منم نفسی میره میاد 

😢😢کی قرار این شرایط تموم بشه

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
چکاکنیم

امیدوارم برای شما خستگیت از مشکلی نباشه... 

ولی من از خدا میخوام گرفتاریمو برطرف کنه... 😭

عزیزم اگر مشکل بزرگی نداری خداروشکر کن و به چیزای خوب فکر کن... مشکلاتت برطرف میشه

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

اگر دوست داشتید برام دعا کنید درحد یه صلوات😭

امیدوارم برای شما خستگیت از مشکلی نباشه...  ولی من از خدا میخوام گرفتاریمو برطرف کنه... 😭 عز ...

هم ازمشکلات هم ازتنهایی شوهرم ی شهره دیگه اس فقط اخرهفته میاد دلم داره میترکه

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘