2777
2789
عنوان

عکس کمد لباسیتون🥺🍂

546 بازدید | 39 پست

خب ازونجایی ک عاشق لباسیم هممون بیاین عکس کمدامونو بزاریم💛

اول خودم میزارم

شلوارا و شالامو جا ندارم واسه همین آویزون نکردن🙁

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

هستین بزارم🤦‍♀️

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

سایت_خرابه😒#  

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

اتاقم بالاست نمیتونم برم عکس بگیرم😫

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

میشه یه چیزی بپرسم هرکی دوس داشت بگه

چن تاپالتو یاپاییزه یاکپشن

چن تاشلوار بیرون

چن تاکفش

چن تامانتو 

چن تاشال دارین

برای همه انسانها خوشبختی بخوایم❤ برای همتون که امضای منو میخونین خوشبختی وآرامش میخوام❤.اگه امضاموخوندی میشه برای❤ خوشبختی❤ و❤آرامش دل ❤من دعاکنی ویه دونه صلوات بفرستی❤🙏🌹

بذار خانوم با سلیقه💓

هرگز ازدواج نکنید. اگر کردید بچه دار نشید .واگه بچه دار شدید جدا نشید.بچه ها گناهی ندارند ما اونارو به دنیا میاریم پس کاری نکنید ارزو کنند که ای کاش هیچوقت به دنیا نمیومدن.