2777
عنوان

مامانای ۱۴۰۰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 80 پست
اسی جفتت چیه؟قدامیه یا خلفی

قدامیه☹

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هفته ۱۷ جنسیت رو بهم گفتن. گل پسره. من فقط نیم کیلو اضافه کردم، الان دقیق چهار و نیم ماهشه. ولی مگ ...

اره خدایی این ویار بد کوفتیه من بجز ویار معده درد شدیدم دارم😢

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
حتماحالت تهوع ایناداری؟فک کنم طبیعی باشه هفته دوازده یاسیزده حالت بهترمیشه واونموقع راحت غذامیخوری چ ...

هفته۱۳ هنوز فرقی نکردم خداکنه قطع بشه این ویار😭

هفته۱۳ هنوز فرقی نکردم خداکنه قطع بشه این ویار😭

خیلی ها هستن تا ماه چهارم هم ویار دارن واس من هفته هشت با بی حالی شدید شروع شد بعد شد معده درد بعد هفته سیزده تموم شد منم واقعا اذیت میشدم ازیه طرف بی حالی ازیه طرف معده دردشدید

خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲
وای بچه ها، کسی این مشکل منو داشته؟؟؟ همش فکر میکنم گلاب بروتون دستشویی دارم. ولی هیچی نیست. احساس ...

رحمت داره بزرگ میشه فشار به مثانه میاره یا شایدم عفونته خدایی نکرده

واس منم قدامیه

کاشکی خلفی بود خلفی بهتره

خیلی ها هستن تا ماه چهارم هم ویار دارن واس من هفته هشت با بی حالی شدید شروع شد بعد شد معده درد بعد ه ...

انشالله تموم بشه این روزا

منکه خیلی خستم

دکترم گفت خلفیه.‌ولی فرقشون چیه؟؟؟ من نمیدونم

خلفی پشت دیواره رحمه ولی قدامی جلو هست قدامیا باید رعایت بکنن که خدایی نکرده چیزی نشه 

واز همه بدتر اینکه قدامیا دیر لگد پچشونو حس میکنن😭

خیلی درد دارم،  واسم دعا کنین😔

ایشالله که زودتر تموم بشه عزیزم برات دعا میکنم🧡

ایشالله که زودتر تموم بشه عزیزم برات دعا میکنم🧡

مرسی عزیزم، من خیلی سختی کشیدم تا الان تو بارداری.

تو غربتم غیر از شوهرم کسی پیشم نیست. مامانم اینا چند ساعتی ازم دورن. 

مرسی عزیزم، من خیلی سختی کشیدم تا الان تو بارداری. تو غربتم غیر از شوهرم کسی پیشم نیست. مامانم اینا ...

بگردم عزیزم میدونم خیلی سخته اگه توی قم بودی خودم میومدم پیشت😍

خدا همسرتم برات حفظ کنه

بگردم عزیزم میدونم خیلی سخته اگه توی قم بودی خودم میومدم پیشت😍 خدا همسرتم برات حفظ کنه

مرسی عزیز، خیلی مهربونی. ایشالله تو هم زودتر سختیات تموم بشه، و نی نی تو سلامت تو بغل بگیری.