2777
2789
عنوان

واقعا راست میگن...

628 بازدید | 44 پست

تا یچیزی گرون میش عزیز می شه ها

قبلا حالم از این ک صبحونه بخورم بد میشد 

از پنیر 

عسل

کره 

حلواارده 

شیره ارده بهم میخورد 

الن از وقتی گرون شدن عاشقشون شدم صبحا ی صبحونه کامل میخونم 

😂 😂 

مثلا بوی کره بهم میخورد میخاستم عق بزنم الان صبح بد از 6 7 سال کره عسل خوردم 

از پنیر ایقد بدم. میومد ک. نگو الان صبح و شب پنیر بخورم بازم کم 

یا براتون بگم. دیگ وایی از عسل چقد بدم. میومد الان قاشق قاشق عسل میخورم 

ب غیر از اینا از دیزی و کتلت هم متنفر بودم ینی عزا میگرفتم هروقت مامانم اینا درست میکرد از وقتی گوشت گرون شد عاشقشون شدم 😂😂😂😂

ایا ایمان نمی اورید 😂😂😂

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چرا می آوریم😅

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
منم عسل میخورم با خامه قبلا اینقد بدم میومد

میخام اینم امتحان کنم 😂 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

ولی از کره بازم....

خوچیکار کنم خوشم نمیاد دیگ

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

من بعد از گرونی مرغ و تخم مرغ از هردوشون متنفر شدم ب همین سوی چراغ ببینمشون حالم بد میشه

اما عاشق خورشتای گوشت قرمزی شدم😕

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
واااای دقیقااااا من سال تا سال گردو نمی‌خوردم الان تا تموم میشه به شوهرم میگم بدو برو بخر داره تموم ...

باورت میش من در حدی از پنیر بدم سمومد ک حاضر بودم نون و گردو و خالی بخورم ولی پنیر نخورم 

اینم از وقتی رژیمم اینجگر شدم 

چون قبلا صبحا کیک و بیسکویت میخوردم

بنزینم وقتی گرون شد همه میرفتن دور دور😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
ولی از کره بازم....  خوچیکار کنم خوشم نمیاد دیگ

منم بیش از اندازه بدم میومد ینی بوی کره ک بهم. میخورد حالم بد میشد 

ولی امروز ی کره کامل و خوردم واقعا چسبید 

مامانم برگاش ریخت 😂😂