2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه حاج آقایی رو میشناسم بنام حاج یوسف که هر کاری ازش بر میاد و با دعا و طلسم میتونه تمام خواسته هارو برآورده کنه

09027578921

عشقم خیلی مغرور بود و ترکم کرد بازگشت معشوق گرفتم و طلسم ازدواج اومد به دست و پام افتاد و ازدواج کردیم هنوزم مثل موم تو دستمه و شوهرم شده و رو حرفم حرف نمیزنه

خواهرم داشت شوهرش طلاقش میداد،با طلسم های حاج یوسف الان کف پای خواهرم ماچ میکنه و بدون زنش نفس نمی‌کشه

برای خواهر شوهرم بخت گشایی کرد،یه عالمه خواستگارای خوب و پولدار براش اومد و ازدواج کرد

به قرآن قسم من جوری بهش اطمینان دارم که بدون مشورت با حاجی هیچ کاری نمیکنم

شمارش اینه

09027578921          

09027578921                  

09027578921                

من یه حاج آقایی رو میشناسم بنام حاج یوسف که هر کاری ازش بر میاد و با دعا و طلسم میتونه تمام خواسته ه ...

من خیلی وقت دیگه توکلم بخدا 

دنبال اینچیزا  هیچ وقتونمیرفتم نمیرم 

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
من یه حاج آقایی رو میشناسم بنام حاج یوسف که هر کاری ازش بر میاد و با دعا و طلسم میتونه تمام خواسته ه ...

سلام  خانم  من با این شماره تماس میگیرم  این خط مسدوده  میشه یه ادرس یا شماره ای دیگه به من بدین