2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بخدا اجازه بدن ما ایرانیا میریم رای میدیم😂

خود ترامپ میدونست بش رای نمیدیم

واسه همون همون اولا ورود ایرانی ها رو ممنوع کرد 😂😂

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
بابا بیخیال شین تو روخدا 😅😅 خود مردمشون الان اینقده پیگیر نیستن

اینقد تو گوش ما خوندن ک تورم و گرونی و کوفت و زهرمار تقصیر ترامپه ک دیگه ملت پاشونم پیچ بخوره یا با مادرشوعر دعواشون بشه حس میکنن تقصیر ترامپه والا ریدن تو زندگیمون انداختن گردن آمریکا

خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی
بابا بیخیال شین تو روخدا 😅😅 خود مردمشون الان اینقده پیگیر نیستن

کل دنیا پیگیر نتیجه انتخابات امریکا هستن چون قدرت اول جهانه روی همه چی تاثیر میذاره

برا ما ایرانیا برخلاف اونچه ک میگن تاثیری نداره خیلی م موثره بخصوص ک یکی از موضوعات مناظره های انتخاباتی‌شون ایران بود

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
بایدن آریزونا رو هم برد که دفعات قبل به جمهوریخواه ها رای دادن الان 238 شده

من بی بی سی روشنه چیزی ک پاینش نوشته نمیدونم 

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
اینقد تو گوش ما خوندن ک تورم و گرونی و کوفت و زهرمار تقصیر ترامپه ک دیگه ملت پاشونم پیچ بخوره یا با ...

😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍👍👍👍

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
خود ترامپ میدونست بش رای نمیدیم واسه همون همون اولا ورود ایرانی ها رو ممنوع کرد 😂😂

متاسفانه تو ایران و خارج خیلی از ایرانیا طرفدارشن نمیدونن ترامپ به هیچی بند نیس براش هم حال ملت ایران مهم نیس

خب دوستم بخاطر جو انتخابات امریکاس و اگه ترامپ بشه ببین چقدر بالا بره. 

پس يه چيز ميدونن كه ترامپ ميشه كه داره ميره بالا 

و من باز مثل احمقا سكه نخريدم

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))