2821
2789
منم نوک سینه هام درد میکنه

ان شاالله که باردار باشی عزیزم

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبی گلم؟

مرسی خوبم شما

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
واقعا؟پس منم تا فردا صبر میکنم اگه نشدم بی بی امتحان کنم

ایشالا ک بارداری.یه چیزم بهت بگم وقتی که لقاح اتفاق میفته بی بی چک میتونه یک هفته بعد لقاح رو اگه باردار باشی رو مثبت نشون بده

همه کسم دخترم❤
ایشالا ک بارداری.یه چیزم بهت بگم وقتی که لقاح اتفاق میفته بی بی چک میتونه یک هفته بعد لقاح رو اگه با ...

چ خوب😘اخه تو خونه بی بی ندارم باید صبر کنم تا فردا شوهرم برگرده از سرکار برام بیاره

قربونت

خب ؟ سوالی داشتی‌؟

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
قربونت

تو همونی که تو تاپیک های من بودی؟

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لطفا میاین

1افرا | 8 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز