2777
2789
عنوان

لباس عروس☹

437 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها

من قرار بود این ماه جشن عروسیم باشه ولی خب متاسفانه بخاطر کرونا نشد

ما هم صبر میکنیم تا هر وقت که شرایط جور بشه ایشالا . ولی یه مشکلی که دارم اینه که من رو قفسه سینم یعنی مرز بین دو تا سینم حالا یکم بالاتر یه ماه گرفتگی گرد و بزرگ دارم 

خیلیا میگن قشنگه چجوری دلت میاد اینو بگی چرا بهش گیر میدی ولی من خودم دوسش ندارم اخه لباس عروس که بپوشم مشخص میشه☹ یعنی هرچی لباس عروس قشنگ دیدم بخاطر هم این مورد نتونستم بگیرم

دکترا هم گفتن درش بیاریم جاش مشخص میشه خودش همینجوری قشنگتره

لباس یقه بلند هم بهم نمیاد بخدا😐شانسو ببین

نمیدونم واقعا چیکارش کنم😭 همش به فکرشم

یکی از دوستام گفت چون گرده میتونی قشنگ و تمیز یه تتوی عالی ازش در بیاری ، ولی من دوس ندارم تتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریم کن روز عروسی

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

با کرم گریم بپوشونش . 

بده ارایشگرت برات با کرمای گریم فول کاور میپوشونش

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .