2777
2789
عنوان

ریحانه پارسا گفته عقد نبودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 39 پست

ازدواج سفید ینی ملحفه های پاک و سفید 😐😐منظور همون نداشتن رابطس دیگه 😬 اتفاقی نمیوفته 

دو عدد همخونه و دوست که در یک جا زندگی میکنند بدون داشتن رابطه ی جنسی :)

اخه یعنی پول انقدر ارزش داره که آدم از  جسم و جنس و شرافتش مایه بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برا فالوور و تبلیغ تو اینستا چه کارا که نمیکنن

حالمو به هم میزنن اینا🤢🤢🤢🤢🤢🤢

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوشکی استوری گزاشت ک صیغع کردیم سندشم دست بابای ریحانس

خواهرا واسه حل مشکلم یه صلوات مهمونم کنید😔خدایا چیزی نشه😔۹/۹/۹۹اتفاق خوب زندگیم افتاد و من شاادم و بدون هیچ دغدغه ای عزیزانمم حالشون خوبه😊😄
ازدواج سفید ینی ملحفه های پاک و سفید 😐😐منظور همون نداشتن رابطس دیگه 😬 اتفاقی نمیوفته  دو عد ...

عزیزم منظور شناسنامه سفید هست نه ملحفه سفید

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

ازدواج سفید ینی ملحفه های پاک و سفید 😐😐منظور همون نداشتن رابطس دیگه 😬 اتفاقی نمیوفته  دو عد ...

اینا که نصف بیشتر عکساشون تو دل و جیگر هم دیگه بود

بعید میدونم ملحفشون پاک و سفید مونده باشه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
اینا که نصف بیشتر عکساشون تو دل و جیگر هم دیگه بود بعید میدونم ملحفشون پاک و سفید مونده باشه

🤣🤣🤣🤣

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
چادری بود اخرش چی شد😂

وا اون نقشش تو فیلم بود وگرنه خودش گفت اصلا اهل حجاب و این حرفا نبوده از اول

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
2790
2778
2791
2779
2792