2777
2789
عنوان

خودتون یا اطرافیانتون تو خواب چه کارای خنده داری انجام دادین؟🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 60 پست
ما تازه نامزد کرده بودیم شوهرم تازه میومد خونمون شب نشینی یهوویی بابام خسته بود جلوی تلوزیون خوابش ب ...

عالی بود😂😂😂😂

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال پیش شوهر خالم اومده بود خونمون بعد شب پیش داداشم خواب بود 

داداشم یهو برگشت دستش محکم خورد تو صورت شوهر خالم

یعنی نا خواسته به چک آبدار بهش زد

یهو شوهر خالم تو خواب یه دادی زد بیچاره ترسیده بود

ما از دادش پریدیم تو اتاق دیدیم شوهر خالم سیخ تا جاش نشسته و داداشم خیلی ریلکس خوابه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

۷ ۸ سال پیش خواهرم هنوز مجرد بود کنار هم میخوابیدیم. من تو خواب پا میشدم مینشستم یهو چرت و پرت میگفت ...

وای منممممم

خواهرم میگه من یه بار خواب بودم ولی انگار لب خیابون میخواستم ماشین بگیرم، هی میگفتم مترو؟ مترو؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خنده دار یادم نیست

یه بار با یار# می رفتیم سفر 

من خواب بودم

بعد که بیدار شدم دیدم ناراحته

گفتم چی شده گفت تو خواب می گفتی کمک کن نذار منو بزنن 

صدام کرده بود بیدار نشده بودم 

(قبلا خیلی اذیت شدم تو زندگی هنوز اثراتش هست)

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

برای من پیش نیومده

ولی ولی واسه ی شوهرم چرا🙂

یه شب دعوامون شد،اونم فوری رفت خوابید،منم بعد یه ساعت

از حرصم یه لگد محکم تو خواب بهش زدم😈

خودمم به خواب زدم😴

یه نیم ساعتی این ور و اون ور  رو نگاه میکرد بیچاره😂

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل

هیچی‌شوهرم و بچم هرازگاهی تو خواب حرف میزنن شوهرمم میگه باشه باشه،خب خب.دخترمم میگه هوووم نه نکن بکن و اینچیزا.دختر خواهرمم حرف میزنه ولی دختر خواهرم جمله میگه.یبارم داشته میرفته بیرون گرفتنش🥴تو خواب راه میرفته۱۲سالشه

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔