2777
2789
عنوان

عنوانی ندارم🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 31 پست
کره ایا واقعا خوشگلن☺  درسته اگه چشماشون درشت بود بهتر بود 🤨 ولی الانم قیافشون خاصه😉  ...

بیشترین عمل زیبایی رو دارن !!!تقریبا همه شون ی دور رفتن زیر تیغ بابت پف چشم و دماغ 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کره ایا واقعا خوشگلن☺  درسته اگه چشماشون درشت بود بهتر بود 🤨 ولی الانم قیافشون خاصه😉  ...

عکسای جراحی پلاستیکاشونو ندیدی؟؟لامصبا یه جوری طبیعی عمل میکنن اصلا معلوم نمیشه عمله

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
کجا داره بخرم؟🙂

من دبیرستانی بودم خریدم پمپی بود مث کرم اما باریک تر بعد خود پمپش شفاف بود رژ مایع برق لب مایل به ثورتی توش بود

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
عکسای جراحی پلاستیکاشونو ندیدی؟؟لامصبا یه جوری طبیعی عمل میکنن اصلا معلوم نمیشه عمله

نمیدونم اخه معمولا هم من اوناییو که دیدم ندیدم که دماغشون فانتزی باشه 🤔 

شایدم من ندیدم 🤔

صورتی 

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

یه همچین چیزی 

منم میخواااام🥺

زیاد هست برق لب کریستالی میگن بهش رنگ صورتی کمرنگشو بخر 

این تربه؟جستجو چی زدی؟ببخشید خیلی سپال پرسیدم

زدم برق لب کریستالی صورتی.برو لوازم ارایشای بزرگ اونایی که جنس اصل دارن هزار تا مدل هست خیلیم باحالن بوی توت فرنگی میدن😍😍

دیگه نگی نچرالن...😂😂

عملیای بیشعور😡

همش عمل جراحین سر تا سر 🙁

انقد عمل جراحی دیدم توشون که نگم 😕

انقد جراحی پلاستیک میکنن انقد جراحی پلاستیک میکنن 

که شمارش از  دستم در رفته 😶

کره ایای عملی 😐😂😂