کره ایا واقعا خوشگلن☺ درسته اگه چشماشون درشت بود بهتر بود 🤨 ولی الانم قیافشون خاصه😉 ...
بیشترین عمل زیبایی رو دارن !!!تقریبا همه شون ی دور رفتن زیر تیغ بابت پف چشم و دماغ
✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت مینامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
کره ایا واقعا خوشگلن☺ درسته اگه چشماشون درشت بود بهتر بود 🤨 ولی الانم قیافشون خاصه😉 ...
عکسای جراحی پلاستیکاشونو ندیدی؟؟لامصبا یه جوری طبیعی عمل میکنن اصلا معلوم نمیشه عمله
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من دبیرستانی بودم خریدم پمپی بود مث کرم اما باریک تر بعد خود پمپش شفاف بود رژ مایع برق لب مایل به ثورتی توش بود
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
زدم برق لب کریستالی صورتی.برو لوازم ارایشای بزرگ اونایی که جنس اصل دارن هزار تا مدل هست خیلیم باحالن بوی توت فرنگی میدن😍😍