گلم فرش شما 1500شونه اس سایه میندازه وفرش وکم رنگ وپررنگ نشون میده درسته؟ برای من اینطوریه ولی خیلی ...
اره برای منم اینجوریه دقیقا
فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
عزیزم منم فرش ۱۵۰۰ خریدم چند روزیه شما راضی هستین؟تایپیک برا دو سال قبله این دو سال باهاش کنار اومدین؟؟من هر روز ماتم میگیرم اهل اینکه رو مبل بشینم نیستم فرشمم نازکه🥲🥲🥲
عزیزم منم فرش ۱۵۰۰ خریدم چند روزیه شما راضی هستین؟تایپیک برا دو سال قبله این دو سال باهاش کنار اومدی ...
چرا عزیزم ماتم بگیری ما که رو مبل نمیشینیم حتی رو تخت هم نمیخوابیم😂 رو همین فرش میخوابیم و میشینیم فیلم میبینیم غذا میخوریم خیلی هم خوبه خوشگلم هست 😂😍
سلام یه سوال داشتم فرش۱۲۰۰شونه طلاکوب بعد شستن رنگ و روش میره؟؟بنظرتون ۱۲۰۰ شونه ها بهتره یا ۷۰۰شون ...
اوناییکه دوست دارن زمین بشینن زیاد رو مبل نمیشینن خوب هفتصد شونه ضخیم تره و هزار و پونصد نازکه واقعا ولی خوب اگر مبل نشینید قطعا هزارو پونصد شونه زیبا تره این طلا کوبا هم یه رنگ نخه فکر نکنم با شستن از بین بره اینا چون جدیده مثلا نمی دونم بعد ند سال پا خوردن چطور میشه سعی کن از یه برند توب خرید کنی
سلام من میخام فرش ۱۵۰۰ شانه طرح سلیمان بخرم .دیدم خانمها گفتن سایه میندازه و اصلا فرش دیده نمیشه .خیلی پشیمان شدم .این مشکل سایه برای فرش چیه ؟من چه کار کنم ؟ می ترسم پشیمان بشم.