2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 65 پست
منم ی بار ای وی اف کردم  نشد😭

ایشالا جواب بگیری از این روش.😊

بارداری طبیعی خیلی بهتر و کم استرس تره

منم اونموقع که منفی شد ناراحت بودم ولی الان میگم بهتر اونا منفی شد طبیعی بهتره

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه نزارم بجوشه با اب ؟ شما چه مدت استفاده کردی؟

آب که جوشید زیرشو کم کن پیازو بذار توش ده دقیقه بجوشه. بعد خاموشش کن. پیازو پرت کن آبشو بخور. به شدت بدمزه س. بذار یکم خنک بشه مزه ش کمتر بشه.

۱۵روز صبح ناشتا و آخرشب

آب که جوشید زیرشو کم کن پیازو بذار توش ده دقیقه بجوشه. بعد خاموشش کن. پیازو پرت کن آبشو بخور. به شدت ...

مرسی عزیزم.شما شوهرت صفر بوده؟

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
یک دوره کافیه ؟ نمیدونم چجوری شوهرمو مجاب کنم بخوره

بله یه دوره میخوره ولی تا دوماه که اون اثر بذاره گرمی خوردنو هر دوتون ادامه بدین.

والا من نمیدونم تاثیر پیاز درمانی بود یا قرص کوآنزیم کیوتن بود یا خدا همینجوری خواست حال بده. هم چند نفرو دیدم تو سایت پیازدرمانیشون جواب داده هم چندنفرو که خودبخود باردارشدن! 

هزینه های درمان ناباروریو بهش نشون بدی مجاب میشه. ما ۲۰میلیون خرج کردیم آخزم هیچ

بله یه دوره میخوره ولی تا دوماه که اون اثر بذاره گرمی خوردنو هر دوتون ادامه بدین. والا من نمیدونم ت ...

اره عزیزم درست میگی خدا هیچکسی رو گرفتار دکتر نکنه.عملم کرده الان مورفولوژی ۳۰درصده توکل بخدا بنطرمن باید بیخیال باشی.تو استرس داشتی ماهی ک باردار شدی؟

نه من اصلا سردرنیاوردم آزمایششو نگاهم نکردم دکترم دید گفت یک درصدشون سالمه فقط که طبیعی جواب نمیده

مرسی عزیزم فقط باید از خدا خواست خیلیا هستن سالمن ولی بازم نشده خیلی هام مشکل دارن نمیشه وبرعکس خدا باید بخواد.خدا برات فندقتو حفظ کنه