2777
2789
عنوان

مامایی قم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 17 پست
انتقالی میدن چرا ندن

عزیزم شما تجربه داری؟ 

ما 8ماه تمام دنبالش بودیم من همه چیزش رو میدونم مگه خونه خاله است؟ خب با توجه به ترازش قم رو آورده کرج رو نیاورده نمیشه جای کس دیگه بره که. 

یا باید یکی از قم بره کرج که ایشون از کرج بیاد یا برعکس. یه حالتم بیماری خاص با مدرک و یا سرپرست خانوار بودن یعنی پدر فوت کرده باشه و یا از کار افتاده باشه البته مجرد باشی 

در غیر اینصورت ما پارتی هم گرفتیم نشد. حالا همسر من دانشگاه بین الملی قزوین بود ترازش خیلی بالاتر از شهری بود که میخواست بره ولی نزاشتن. 

راستی حداقل 3 ترم هم باید بخونی. 

جایی هم نیست که بری همه چی به صورت سیستمی هست. 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
انتقالی میدن چرا ندن

عزیزم شما تجربه داری؟ 

ما 8ماه تمام دنبالش بودیم من همه چیزش رو میدونم مگه خونه خاله است؟ خب با توجه به ترازش قم رو آورده کرج رو نیاورده نمیشه جای کس دیگه بره که. 

یا باید یکی از قم بره کرج که ایشون از کرج بیاد یا برعکس. یه حالتم بیماری خاص با مدرک و یا سرپرست خانوار بودن یعنی پدر فوت کرده باشه و یا از کار افتاده باشه البته مجرد باشی 

در غیر اینصورت ما پارتی هم گرفتیم نشد. حالا همسر من دانشگاه بین الملی قزوین بود ترازش خیلی بالاتر از شهری بود که میخواست بره ولی نزاشتن. 

راستی حداقل 3 ترم هم باید بخونی. 

جایی هم نیست که بری همه چی به صورت سیستمی هست. 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان خواستم تجربه خرید خودم رو از سایت ارزان بهداشت که توی قم هست بگم بهتون واقعا تو محصولاتی که موجود می کنه قیمت زیر اون تو هیچ جا پیدا نکردم نه اینترنت نه مغازه

لینک محصولات کامانش رو میذارم اگر خواستید سر بزنید

https://www.arzanbehdasht.ir/product-category/berands/comeon/