2777
2789
بله بیکاره.خیلی سختمه.همش باید بشورمو بپزم.اختیار هیچی از خودم ندارم.میخام برم خونه ی مامانم ناراحت ...

خوب به شوهرت بگوووو یا مهریمو میدی یا یه خونه جدا برا خودمون پیدا میکنی.بعدشم تو جهازتو چیکار کردی پس؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بیکاره.خیلی سختمه.همش باید بشورمو بپزم.اختیار هیچی از خودم ندارم.میخام برم خونه ی مامانم ناراحت ...

الهی بگردم خب چرا قبول کردی بری پیش مادرشوهرت؟ خب با همسرت حرف بزن بگو کار پیداکن حداقل بره سرکار طلایی چیزی نداری بفروشی پول پیش خونه بدی  بری کرایه نشینی؟

خوب به شوهرت بگوووو یا مهریمو میدی یا یه خونه جدا برا خودمون پیدا میکنی.بعدشم تو جهازتو چیکار کردی پ ...

خب در توانش نیست.هیچی نداره.یخچال تی وی سرویس خاب تو اتاق خودمن همش.وسایل اشپزخونه هم تو اشپز

الهی بگردم خب چرا قبول کردی بری پیش مادرشوهرت؟ خب با همسرت حرف بزن بگو کار پیداکن حداقل بره سرکار طل ...

خب قبول نمیکنه.مادرم ناراحتی قلبی داره.میترسم برم خونه ی بابامـاز ابروم پیش زن داداشام میترسم.

صبور باش هنوز جوونی با هم میتونید زندگیتون بسازید الان اکثرا جوون ها همین شرایط دارن

شوهرم به حرفم نیست.گفتم طلاهام بفروشم ماشین بخریم قبول نمیکنه.دیگه دلم از زندگی سیره.تو زمستون با بچه ی کوچیک باید با موتور جاب جا بشم

خب قبول نمیکنه.مادرم ناراحتی قلبی داره.میترسم برم خونه ی بابامـاز ابروم پیش زن داداشام میترسم.

میفهمم سخته ولی دیگه تحمل کن چون میگی بیکاره پولیم نداره نمیتونی بری جا دیگه بیشتر بهت فشار میاد باهاش حرف بزن و سفت و سخت ازش بگیر بره سرکار الان فقط تو نیستی بچتونم هس خرجا بیشتره بگ کار پیدا کن پس انداز کن از حقوقش ایشالا چن سال دیگه خونه دار شید 

شوهرم به حرفم نیست.گفتم طلاهام بفروشم ماشین بخریم قبول نمیکنه.دیگه دلم از زندگی سیره.تو زمستون با بچ ...

طلاهاتو بزار وقتی ک خونه خریدی بفروش الان ن اول سرکار رو جور کنه پس انداز کنه طلاهاتم هروقت پس اندازتون کلی شد با طلا بفروش خونه بخر