2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست
این که اینجور شل گرفته مطمئنم باش مجبورت می‌کنه به طبیعی،من دکترم چون خودم خیلی اصرار کردم به سزارین ...

یاااا خدااا بعید نیست ازش

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من 1700 بوده الان فردا 40هفته میشم چند کیلوعه بنظرتون؟  تازه دکترم سزارین قبول نمیکنه و سونو ه ...

خووب بود وزنش، فک کنم به چهار کیلو رسیده 

همین فردا برو بهش اصرار کن،بگو من اصلا نمی‌خوام طبیعی زایمان کنم به هیچ عنوان،ببین چی میگه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
همین فردا برو بهش اصرار کن،بگو من اصلا نمی‌خوام طبیعی زایمان کنم به هیچ عنوان،ببین چی میگه

اون سری با مادرم رفتم کلی اصرار کردم.. اخرش گفت جفتش پایینه شاید سزارین بشه، که باز سونو نوشت.. حالا معاینه هم میخاد بکنه..فردا معلوم میشه..اصلا امادگی طبیعی ندارم

اون سری با مادرم رفتم کلی اصرار کردم.. اخرش گفت جفتش پایینه شاید سزارین بشه، که باز سونو نوشت.. حالا ...

دیگه باید از اول میخ رو محکم میکوبیدی،من ماه هفت دکترمو عوض کردم ،روز اول رفتیم با شوهرم،شوهرم بهش گفت خانوم ما دکتر قبلی رو فقط بخاطر اینکه سزارین قبول نمی‌کرد عوض کردیم،اگه شما سزارین نمیکنی ما از همین امروز دیگه نیایم پیش شما،اونم گفت اگه قوانین سفت و سخت تر نشه,۹۵ درصد قول سزارین میدم بهتون،دیگه ما گفتیم اون پنج درصد هم بیخیال ما بشو،من اهل طبیعی نیستم 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

دقیقا من از روز اول به دکترم گفتم سزارین هی شل گرفت هی گفت بیا معاینه تا پریشب که آب پاکی رو ریخت رو دستم گفت اگه نتونی طبیعی اونوقت سزارین میکنم😔 خیلی نامردی کرد در حقم

دیگه باید از اول میخ رو محکم میکوبیدی،من ماه هفت دکترمو عوض کردم ،روز اول رفتیم با شوهرم،شوهرم بهش گ ...

خیلی کارخوبی کردی کاش منم عوضش میکردم. آخه از اول نگفت نه هی سر میدووند

دیگه باید از اول میخ رو محکم میکوبیدی،من ماه هفت دکترمو عوض کردم ،روز اول رفتیم با شوهرم،شوهرم بهش گ ...

تا سی پنج هفته دکترم راحت همه رو سزارین میکرد مبگفت اختیاریه.. بعد از اون سختگیری کردن یهو شدید.. چندجا رفتم اصلا قبول نمیکردن سزارینو.. حالا گفتم این حداقل مریضش بودم شاید هوامو داشته باشه

دقیقا من از روز اول به دکترم گفتم سزارین هی شل گرفت هی گفت بیا معاینه تا پریشب که آب پاکی رو ریخت رو ...

واای  خدا میترسم بچه ام خفه بشه

نگران نباش اگه دکترت سخت گیر نیست با مامانت یا شوهرت برو حسابی باهاش اتمام حجت کن و ازش بخواه سزارین ...

ممنونم انشالله ، شماهم به سلامتی نی نی تو بغل بگیری