2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مخالفم چون جز توهین چیز دیگه ای نمیبینم

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

😂😂😂😂😂😂😂

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

الان داری به زنا توهین میکنی ؟

مردا خوب دارن بدم دارن 

خانوم ها هم همین طور 

خواهشا این چیزا رو تودهن مردا نندازین 

مرده خودش آدم نبوده 

وگرنه به زنش پارچه رو نشون میداد 

جریانش رو 

طرف رو محل نمیداد 

مرده خودش دلش بوده 😒

زنان_برعلیه_زنان#  

کمی_ تفکر# 😤

سلام از کجا میدونی اهوازیم😍😉

از خوزستان چخبر؟ 😭

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
الان داری به زنا توهین میکنی ؟ مردا خوب دارن بدم دارن  خانوم ها هم همین طور  خواهشا این ...

چرا جو میدی خانم!؟

فانه..

بعدشم این پست داره میگه زنا خیلی زیرک و با سیاست و باهوش هستند..به نظرم افتخار داره.بخاطر همین خانوم ها دلبرا تر هستند

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

سلامتی جانم هواش یه خرده خنک شده

13 سال شوشتر بودیم، الان دوساله اومدیم اصفهان

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز