saraaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 عنوان آقایون | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 43 پست چی میشه تا می فهمید ی دختر ک چند سال ازتون کوچک تره بهتون حس خاصی داره حس عمویانه یا برادرانه بهش پیدا میکنید...توقع دارید بهتون بگه عمو یا داداش میشه ی توضیح بدید🤦♀️😒 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 1399/08/13 | 15:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrazzzzzzzzzzz عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 5850 باشه عزیزم، ولی ببین صبح وقتی اون سرکاره وقتش نیست درمورد مشکلاتتون صحبت کنید، هر مشکلی هم باشه شما ... موقعی هم که میره خونه یا خوابه یا تلویزیونپنکاه میکنه😔😔😔😔و اینکه توی یه شهر نیستیم باهم خیلی فاصله داریم عزیزم 😔😔😔😔😔
sarammmmmm عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23705 موقعی هم که میره خونه یا خوابه یا تلویزیونپنکاه میکنه😔😔😔😔و اینکه توی یه شهر نیستیم باهم خیلی فاص ... الان عقد هستی؟، کلا دوری سردی میاره، شرایطتون الان جوریه که هرروز دلخوری و ناراحتی دارین، میشه گفت بدترین شرایطه، هم باهم هستین هم باهم نیستین
zahrazzzzzzzzzzz عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 5850 الان عقد هستی؟، کلا دوری سردی میاره، شرایطتون الان جوریه که هرروز دلخوری و ناراحتی دارین، میشه گفت ب ... آره عقد،اصلا مشخص نیست اون هست یا نه😔
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 موقعی هم که میره خونه یا خوابه یا تلویزیونپنکاه میکنه😔😔😔😔و اینکه توی یه شهر نیستیم باهم خیلی فاص ... عزیزم چیشد ک با یکی تو ی شهر دیگ ازدواج کردی آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
sarammmmmm عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23705 آره عقد، اصلا مشخص نیست اون هست یا نه😔 اکثر این موارد بعد از ازدواج درست میشه، چند وقته عقدی؟ چقدر دیگه میخوای بمونی؟ چرا ازدواج نمیکنید؟
zahrazzzzzzzzzzz عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 5850 عزیزم چیشد ک با یکی تو ی شهر دیگ ازدواج کردی از اینکهبگی بخاطر فقر و.... نهخاکتو سرمعاشقش شدم😔 بخاطرش تو روی خانوادم وایسادم خیلیهمخواستکار داشتم وضعمالی بابامهمخیلی خوب بود ،خودمکفتممیخوام خودم😔😔😔خامشدم با یکیدوتا جمله قشنگش 😔😔😔😭😭😬
zahrazzzzzzzzzzz عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 5850 اکثر این موارد بعد از ازدواج درست میشه، چند وقته عقدی؟ چقدر دیگه میخوای بمونی؟ چرا ازدواج نمیکنید؟ مننمیرم شهر اونا من تک دخترمم و اینکه خانوادم اصلا راضی نبودن تا اینکه تعهد داده خونه بخره شهر ما که خونههم کرون شد😔من از اردیبهشت
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 از اینکهبگی بخاطر فقر و.... نه خاکتو سرمعاشقش شدم😔 بخاطرش تو روی خانوادم وایسادم خیلیهمخواستک ... اه واقعا لعنت ب عاشق شدن ادم کور میکنه🙋🏻♀🙋♀🤦♀️منم از اون بشر خوشم میومد ک میبینی بهم میگه بهش بگم عمو😢کاش تجربه ای داشتم میتونستم کمکت کنم عزیزمدوستمون ک بالا گفت راست میگه واقعا دوری سردی میاره کاش زود تر ازدواج میکردیداشناتونه؟ آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
zahrazzzzzzzzzzz عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 5850 اه واقعا لعنت ب عاشق شدن ادم کور میکنه🙋🏻♀🙋♀🤦♀️ منم از اون بشر خوشم میومد ک میبین ... نه غریبه هست 😭😭😭😭هم دوستش دارم و هم دارم با کاراش ازش متنفر میشمکمکم😭😭😭
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 نه غریبه هست 😭😭😭😭هم دوستش دارم و هم دارم با کاراش ازش متنفر میشمکمکم😭😭😭 وایی خدا کاش میتونستم کمکت کنم اه آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
zahrazzzzzzzzzzz عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 5850 وایی خدا کاش میتونستم کمکت کنم اه مرسی عزیز دلم😔😔😔😔💔😭😭😭😭😭
sarammmmmm عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23705 مننمیرم شهر اونا من تک دخترمم و اینکه خانوادم اصلا راضی نبودن تا اینکه تعهد داده خونه بخره شهر ما ک ... امیدوارم هرچه زودتر بری سر زندگیت🌹
sarammmmmm عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23705 ممنونم عزیزم💋😘 اونم الان حق داره، به قول خودت همه چیز گرون شده، خودتو بذار جای اون، با خودش میگه چیکار کنم که بتونم زنمو بیارم پیش خودم