2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 43 پست

چند روز پیش هم یه دختر تاپیک زده بود دوست پسرم از تهران اومده منو ببینه و دختره اصفهانی بود 

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز پیش هم یه دختر تاپیک زده بود دوست پسرم از تهران اومده منو ببینه و دختره اصفهانی بود 

وااااای🤣🤣🤣🤣

خوووودشههههه بگردین پیداش کنین🤣🤣

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

خیلی سخته درکتون میکنم ولی اگه یه نفر واقعا عاشق کسی باشه هیچوقت بلاکش نمیکنه اون دیگه فکراشو کرده میخاد شمارو فراموش کنه حتی اگه شمارو از بلاکی درآورد دیگه به علاقه ش نسبت به شما اعتمادی نیست 

شما ساده بودی، نه زود دل ببند و نه به هر کسی که از راه میرسه دل ببند

بعضی موقعها نمیشه اخه جدای از این کاری ک اخرش کرد خیلی مثل هم فکر میکردیم و علایقمون مثل هم بود برای همین زودی دل بستم

خداییی هیییچ جای دنیا پسر به دوست دخترش تعهد مالی نداره تو این مملکت تا وقتی دوستن پسرا رو تیغ میزنن پشت سرتون هم میگن طرف چقدر گاگوله ... یه کم غرور داشته باش اگر هم قصدت ازدواجه بگرد همسر و همسفر زندگیت رو پیدا کن نه کسی که تا پول داری رفیقت هست اندکی بزرگ شو بعد دنبال شریک عاطفی و زندگی باش... بره باشی شکار گرگ میشی  

از این عکسی که واسه پروفایل اتون گذاشتین میتونم بفهمم چه روحیه لطیفی دارین و چقدر دارین اذیت میشین الان  

ولی زمان بهترین حلاله بهتون‌قول میدم رفته رفته کمرنگ میشه اون شخص برای شما 

مواظب احساس اتون باشین 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷