2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالیشویی اقدسیه ‌عالیه‌‌منم‌چندساله‌مشتری‌‌هستم‌دستباف‌وماشینی‌خیلی‌خوب‌میشورند

ش۸۸۵۲۱۵۱۶_۲۲۴۵۶۵۶۵

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

قالیشویی ‌اندرزگو‌واقعاخوبه

منم‌به‌سفارش‌شما‌کاربران‌نی‌نی‌فرشای

خودم‌ومادرم‌‌دادم‌به‌اندرزگو‌‌کارشون‌

واقعا‌عالی‌وخوب‌وارهمه‌مهمتر‌منصف‌وخوش‌برخورد‌هستند‌اینم‌شمارشون

۴۴۶۳۴۲۸۳_۲۲۹۷۷۰۳۰👌🏻

سلام به همه من باتوصیه دوستانی که‌گفتن بدین قالیشویی اقدسیه#   فرشام ماشینی ترک بود دادم اقدسیه هم پاسخگویی خیلی خوبی داشتن و هم خیلی زوداومدن فرشامو بردن خیلی خوش منصف و خوش برخوردن مهم ترازهمه اینه‌که فرشام چقد تمیز شسته شده بودن برق میزد چقد عالی و تمیزفرشا خیلی رایحه خوبی میدادچون مامانم یبارفرشاشو داد به یه قالیشویی بوی نمناکی میدادن حالت بد میشد گفتم شمارشونو بزارم شمام بتونید استفاده‌کنید

22563090وو22456565

من‌‌خاطره‌خوبی‌ازقالیشویی‌ندارم‌

چون‌فرشهای‌دستباف‌داده‌بودم‌خراب‌

کردند‌تااینکه‌باقالیشویی‌اندررگو‌‌شروع

به‌کارکردم‌باورتون‌نمیشه‌‌فرشهارامثل

دسته‌گل‌کرده‌بودن‌من‌‌الان‌هرکه‌میخوادفرش‌بشوریاتعمیرکنه‌میگم‌اندرزگو

این.ش۲۲۹۷۷۰۳۰-۲۲۲۹۱۷۷۵

قالیشویی

قالیشویی سه سوت با جدیدترین تکنولوژی و پیشرفته ترین دستگاههای قالیشویی در خدمت شما می باشد.

اگر به دنبال بهترین قالیشویی در تهران هستید ما قالیشویی سه سوت را پیشنهاد می کنیم.

عدم استفاده از مواد شوینده غیرمجاز، حضور فعال ، داشتن سابقه طولانی شست و شوی فرش و مبل‌شویی، بکارگیری ماشین آلات پیشرفته، سابقه طولانی می توان نام برد.

قالیشویی - قالیشویی در تهران - قالیشویی سه سوت -قالیشویی مجاز - قالیشویی اینترنتی

https://3sot-carpet.com/

قالیشویی نواب

قالیشویی نواب یکی از بهترین و مناسب ترین قالیشویی ها در سطح شهر تهران است که کلیه خدمات از قبیل قالیشویی، موکت شویی، شستشوی مبلمان، رفو و ریشه زنی را انجام می دهد.

شما می توانید فرش خود را با خیالی آسوده به قالی شویی نواب بسپارید زیرا کار شستشو را بر اساس قوانین اسلامی و کر اسلامی انجام داده و از مواد شوینده با کیفیت استفاده می کند که هیچ آسیبی به فرش شما نخواهد رساند.

نحوه کار در قالی شویی نواب به این صورت است که پس از تحویل فرش از شما، آن را به خوبی خاک گیری کرده و سپس با کمک مواد شوینده با کیفیت مانند پودرهای 4 آنزیم، شامپوهای مخصوص، آب ژاول و کلر سدیم به منظور ضدعفونی فرش، آن را به خوبی شستشو می دهند.

https://www.montakhabcarpet.com/قالیشویی-نواب-قالیشویی-در-نواب/

من فکر کنم اونایی که از قالیشویی تلفن می ذارن خود قالیشویی ها هستن  

تجربه بدی در خصوص قالیشویی ایرانیان دارم تو مهرآبادجنوبی فرشا مو خوب نشستن و پاسخگو نبودن تازه طلبکارن بودن.