2777
2789
تو اون مدت با دختر دیگه ای بوده؟

شک نکن ک بوده

ولی خودشون ک اعتراف نمیکنن .

پسرا از روزی ک باتو بهم میزنن با یکی دیگه میرن شاید دوست فاب نشن ولی در حد چت شک نکن بوده. دوراشونو میزنن تازه دلتنگ قبلی میشن برمیگردن

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
چه کار خوبی کرده دمش گرم😍

اره منم تحسینش کردم ازینهمه شجاعت بعد۷ سال.ازونورم خدا ی پسر دگ براش فرستاد چن برابر بهتر ازون دوس پسرش.رفتن خونه بخت...خدا خوشگل جبران میکنه😍

ای آنکه کارش مهربانیست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن ک بوده ولی خودشون ک اعتراف نمیکنن . پسرا از روزی ک باتو بهم میزنن با یکی دیگه میرن شاید دوس ...

اخه طولانی ترین کاتمون یک ماه بود و برگشت چندماه پیش ولی بعدش اومد من تمام اکانتاش رقتم اینستا تل وات همشو هک کردم چیزی نبود

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
اخه ی جوری جوابمو داد انگار من رفتم منت کشیش منم اونجوری نوشتم براش

از من به تو نصیحت دیگه بهش نه پیام بده نه زنگ بزن. غیب شو اصلا. عکسای عمگین هم نذار . پسرا ببینن از دختری خبرنیست میرن سراغش

اگر برگشت ک هیچی برنگشت ان شالله یک ادم خووووب نصیبت شه

اره منم تحسینش کردم ازینهمه شجاعت بعد۷ سال.ازونورم خدا ی پسر دگ براش فرستاد چن برابر بهتر ازون دوس پ ...

شماام ایشاا.. خوشبخت شی گلم💜

اخه طولانی ترین کاتمون یک ماه بود و برگشت چندماه پیش ولی بعدش اومد من تمام اکانتاش رقتم اینستا تل وا ...

هک انقدر راحته ک همه ماشالا اینجا هکر شدن 

از من به تو نصیحت دیگه بهش نه پیام بده نه زنگ بزن. غیب شو اصلا. عکسای عمگین هم نذار . پسرا ببینن از ...

مرسی گلم😔💜

اره شده بستگی داره به نوع رابطه ات و البته شخصیت خودت اما رابطه جدی بین 6ماه تا 2سال طول کشیده دوستی1/3ماه

بعدش بازم بستگی داره مثلا من ادمی نیستم که فریفته عشق بشم قدردان جای راحتو ادم امنم. میدونم چی میخوام سر همین اون ادمو زود پیدا کردم الان حالم خیلی خوبه چون با شناخت و زمان انتخاب کردم