2777
2789
عنوان

کی دعوا داره😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 37 پست
اشفته زمانیست یا رب کمکم کن😂😂😂😂😂

😅😅😅😅😅

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امه منطقه جنگه همش تیر و تفنگه😂😂😂😂😂

عاشق این آهنگ عاشق😅😅😅مث عاشق پروفایلم

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩
عاشق این آهنگ عاشق😅😅😅مث عاشق پروفایلم

کیع پروفایلت؟😂😂😂😂

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
کیع پروفایلت؟😂😂😂😂

عشقمه😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎مدل عینکه

عشقمه😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎مدل عینکه

😂😂😂😂😂😂

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
پس بیا دعوا کنیم منم دعوا دارم  الان خوب شدی😂😂😂😂

😂😂😂😂تعلیقمون میکنن میترسم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
😂😂😂😂تعلیقمون میکنن میترسم

😂😂😂نمیکنن