2777
2789
عزیز دل بحث علمیه توقع نداشته باش که همه مطالعه و اطلاعاتشون کافی باشه این ها عوام هستن خب درصد کم ...

الله اکبرررر خواص اینجا چیکار میکنی الان نباید به مراجعینت برسی 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الله اکبرررر خواص اینجا چیکار میکنی الان نباید به مراجعینت برسی 

خواص نیستم فقط برای این موضوع ۴ ساعت بیشتر از بقیه وقت گذاشتم و مطالعه کردم

همین😊

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
باش بابا ...قشنگ ....تنگ فهمیدیم .حتما الان میگی تنگ ترم شده از قبل😑🤣

ن منم طبیعی بودم ولی ب قشنگی تنگی قبلاا نیس😑

ولی خب ازیه طرفم راضیم چون شکمم خیلی قشنگ تخت.دور وریام سز کردن کمر درد دارن ک میگن عوارض اون امپول بی حسی کمره.

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢
هرچقد مرتجع باشه ب شکل اول برنمیگرده...من اینو از دکتر پرسیدم

دقیقا من سر پسرم سه تا دکتر عوض کردم که طبیعی می‌خوام

نرسه گفتن هیچوقت مثل اول نمیشه

اصلا عقلانیت نیست که مثل اول بشه 

اینا که میگن مثل اول شده اغراق میکنن

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
اگ طبیعی زایمان کرده باشی اره منم شکمم اولش یکم سیاه شده بوده اوزیون شل بود الان کلا رفته تو سفته.

وای جدی😍😍😍😍😍اره منم طبیعیم عزیزم.چکار کردی سفت شد؟؟بعد چ مدت تیرگی و شل بودنش رفت کامل؟؟؟

ندانم گرا....