2777
2789
اگه مقصر خودش بوده شما اصلا بروتون نیارین مغرور بودن اصلا ویژگیه خوبی نیست و این اداها کار یک مرد بز ...

الان هم دلم میخواد برگرده و بعد مثل خودش پسش بزنم چون واقعا حق من این نبود، من بهش محبت کردم و کلی کمک ، اونوقت با حرفاش دلمو شکست

دو تا طلاق داشته و من مجرد، من خیلی بهش محبت کردم و بعد یه بار دعوامون شد و کات کرد، کلا بی اعصابه، ...

عزیزم اون میخواد توجه شما رو جلب کنه ...مشاوره بره خیلی کمکش میکنن اعصابشون اروم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه شوهرتون خودشون رو لوس کردن برای مامانشون    

خ نامرده چون چندروز قبلشم جاریمو خانوادش شهرمون بودن مهمونیی الان مامانم گفت شوهرم وانمود کرده انگار جلو جاریم من دارم واس اینا بنایی میکنم (آخه خونه مامانم بودیم تا هزینه ها بیفته گردن مامانم 😔)بعد جاریم ب مامانم گفته حاج خانم هرچی نگاه میکنم سرامیکا معلومه مال چندسال پیشه ولی فلانی اینجوری گفته بهم .بعد ک رفتن فرداش خواعرشوهر سن بالا محردم زنگیده منم میخام بیام با بابامامانم گفتم ب شوهرم بگو هفته بعد گفت اون گفته اگ بگی بعدا الان میام میرم تو حرم میشینم .اومد ک اون فیلم هندی رو مادرپسراجرا کردن .الآنم قهریم احتمالا طلاق بگیرم .چون یکسره اینکارارو میکنن

الان هم دلم میخواد برگرده و بعد مثل خودش پسش بزنم چون واقعا حق من این نبود، من بهش محبت کردم و کلی ک ...

من کلا با انتقام مخالفم به نظرم ادم نباید روح خودشو به خاطر کسی یا چیزی کثیف کنه بدی رو که نباید با بدی جواب داد گلم

چرا اخه ....شما که گل فرستادین...به خاطر پنجاه تومن

ب باد افتاده آخه عادت نداره خرجی بده دارم عادتش میدم بزور .دیشب واتس پیام داد دوستت دارم سین نکردم چون می‌دونم چشه صبح ۵۰ریخت اگ دیشب جوابشو میدادم ۵۰رو نمی‌ریخت .بعد سرهیچ پوچ دعوا راه انداخت چت ترک کرد .پول میده تا عوضش قیافه بگیره منم میگم مویی از خرس کندن عشقه 😒

ب باد افتاده آخه عادت نداره خرجی بده دارم عادتش میدم بزور .دیشب واتس پیام داد دوستت دارم سین نکردم چ ...

پس بزار عادت کنه مرد دیگه باید پول بده شما هم ازش بگیر ...به روت نیار بزار عادت  کنه پس براچی میره سر کار ... شما هم سهم داری دیگه

جاری تون نباید فضولی کنن چ اشکالی داره سرامیکا مال چند سال پیش باشه مگه هر سال باید عوض بشه...سعی کن ...

ن جاریم فضولی نکرده گفت ینی فلانی(شوهرم)پشت سر ما داره وانمود می‌کنه داره واس مادرزنش (مامان من)بنایی می‌کنه تو شهر ما .درحالیکه اون ی آب میخورد استکان مینداخت وسط خونه یبار نزدیک بود برم رو‌لیوانه خدارحم کرد وسط فرش ول کرده بود شوت شد شکست گفتم چرا وسط خونه ول می‌کنی گفت تو کوری! خ تنبله حموم دیر ب دیر میره هربار یکی دو ساعت تو‌حموم بعدشم میاد چندساعت میخابه میگ خستم

کسی که دوبار طلاق داشته معلومه اخلاقای گند زیادداشته،اگه گفت قلبم درد میگیره شماهم بگو سرم درد میگیره توهم هی خودتو به مریصی بزن ،مثل همسر من وقت کارا که میرسه کمرش درد میگیره ،دوروزمونه عوص شده به جایی که خانما نازکنن،مردا خودشونو به مریصی میزنن

2790
2778
2791
2779
2792