2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمدونم مادرشوهرم داده سبزی نداره

سبزی نمیخواد

برگهای خودش رو ریز خورد کن ..وقتی ساقه ها خوب تفت خورد و نرم شد، برگهاش رو اضافه کن و یه تفت بده

بریز تو گوشت پخته...بزار جا بیوفته

اگر ساقه هاش ترد نیست باید کمی آب بریزی بخار پز بشه و نرم بشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

برگهای تازه شو جدا خرد کن بایکم جعفری ونعنا,نعنا تازه نداری میتونی از خشک استفاده کنی تو یه ظرف پیاز خرد کن سرخ ک,طلایی که شد گوشتاتو بریز باهاش تفت بده ادویه بزن,بعد ساقه هاتو بریز بهش تفت بده همین کارو که میکنی تو یه تابه دیگه برگاتو با جعفریات تفت بده وقتی که تفت دادی تموم شد نعنا خشکتو اضافه کن,بریز رو بقیه مواد که داری تو ظرف دیگه تفت میدی یه کم آب بریز روش بزار بپزه دوست داشتی لوبیا هم بزن از سبزی قرمه هم استفاده نکن خورشت کرفست بوی قرمه سبزی میده

بنظرم عصر برو 1 کرفس بخر با همینایی ک مادر شوهرت داده خورد کن و برای شام درست کن ک برگ هم داخلش باشه و بقیه کرفس ها رو هم بزار فریزر

یکم نعنا و جعفری یا نعنا و گشنیز هم خرد کن. لوبیا قرمزم بپز یکم. هم مرغ میتونی بریزی هم گوشت فرقی نداره. اگه سیر داری 1 حبه سیر هم همرای پیاز داغت تفت بده

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..