ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واقعا باید اینقد پیر بشیم تا درکمون کنن؟چیکار کردی که به خواستت رسیدی؟ شوهرمنم هست اکثرا تنها مشکلمو ...
کاری نکردم فقط تحمل
الان تو پیجم هر کی نظر میذاره از تعجبشه که من تو این زندگی موندم
باورت میشه گاهی شوهرم میگه چی شد که موندی؟؟؟
البته شوهرم بد نبود فقط خیلی ساده بود ....
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
شوهر منم خیلی سادست نه نمیگه به دوستاش همش میخواد به مردم کمک کنه بخاطر مردم از من میزنه
میفهمم
بخاطر اینکه دیگران ناراحت نشن تو ناراحت بشی اشکالی ندارد