2777
2789
عنوان

عکس بازی از خونمون...؟؟@!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 312482 بازدید | 1886 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما عکس نتیه این  خانوم حتی ازدواج هم نکرده 😂😂😂😂

خانوما این چششششم دیدن خوشبختی منو نداره

گزارش بزنین واسش

حسود_پلاستیکی#  

😒😒😒😒

😂😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چه مبلای خوشگلی چه جالب پشتش چوب داره ستون بغل دیوار کاغذ دیواری داره؟

کدوم ستون عزیزم من خواب آلود شدم هنگ کردم

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

@دلبررر  

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چه مبلای خوشگلی چه جالب پشتش چوب داره ستون بغل دیوار کاغذ دیواری داره؟

ستون ها همش گچبریه و دکوری های روش که لامپ داره از جنس وکیوم از جنس کابینتاست

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
بچه ها خوابمم گرفته🙂🙂🙂 تازشم دست درد گرفتممم

سلام 

چه خونه دلچسب گرمی دارین

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی که گل برای خونه چی بگیرم که احتمال پلاسیدگی کم باشه در ضمن خونم نور گیریش خوبه،منم عاشق گلم ولی تا حااا ریسک نکردم میگم حیف خراب میشه

سلام  چه خونه دلچسب گرمی دارین عزیزم میشه منو راهنمایی کنی که گل برای خونه چی بگیرم که احتمال ...

عزیزم الان میرم ولی بعد میام جوابت رو حتما میدم