2777
2789
ای کاش از روز اول همه چیز واسه هم باز میکردید، ببین من تو یه خانواده ای بزرگ شدم که حجاب بدنی شون کا ...

همه چي بعد از ٥ سال زندنيمون تغيير كرده.قبلش خيلي تفاهم بود.مشكل من الانه كه همسرم عوض شده

من زندگي خوبي دارم.واقعا شما چطور به خودت اجازه ميدي زندگي ديگران رو با طرز تفكرت خراب كني؟اين روش ه ...

عزیزم نی نی سایت کلا همین جوری، نمیشه با یه فکر باز مشورت گرفت،اکثرا فقط برای تفکرات خودشون ارزش قائل هستن، و فکر میکنن تو هر شرایطی که بزرگ شدن اون درست و اون باید اجرا بشه، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلیقه و طرز تفکرش عوش شده

بیشتر در مورد مد تحقیق کن لباسایی هست که هم خیلی شیک هستن هم پوشیده

البته منظورم بدون روسری هست.خودم حجاب سر رو قبول ندارم

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
دوست داره ظاهر همسرش خاص و شیک و جذاب باشه همون جوری بپوش ولی دیگه از اون ور بوم نیفت اگر ایرادی ...

اخه مشكل اينجاست كه من خجالت ميكشم با اون پوشش بيام وسط اقايون

شما نظر پرسیدی و من جواب دادم چیزی رو تحمیل نکردم 

اینکه زندگی رو با تفاوت فکری هایی که پیش میاد سریع بخوایم تموم کنیم الان خیلیا باید جدا شدن اینکه انقدر با هم یکی بشن که یه حد نرمال از هم رو پیدا بکنن که باهم توی زندگی هیچکدومشون آزار نبینه میشه معنای زندگی برای همین سختیاست و صبر کردن برای رسیدن به اون حد تعادله هست که میگن با ازدواج دین کامل تر میشه 

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
همه چي بعد از ٥ سال زندنيمون تغيير كرده.قبلش خيلي تفاهم بود.مشكل من الانه كه همسرم عوض شده

عزیزم طرز تفکر خودت چطوری؟؟ واجب نیست حتما سک.سی بگردی، شیک بگرد ببین باز ایراد میگیره

اگه واقعا کسی بخواد اینطوری باشه و کوتاه نیاد جدی باید طلاق گرفت حرف خدا مهمتره یا همسر

ماشالله 

چه زود دوباره یاد طلاق افتاده شد 

این زن کی همچین حرفی زد ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
عزیزم طرز تفکر خودت چطوری؟؟ واجب نیست حتما سک.سی بگردی، شیک بگرد ببین باز ایراد میگیره

يه مدت اين كارو كردم ، با اينكه خيلي شيك بود لباسام ، ميگفت چرا مثل اومول ها للاس ميپوشي؟

درد همسرم مد نيست ، دردش پوشش جلف منه

مثلا چی؟تی شرت  یا تاپ و شلوار دیگه

ینی دیگه بدتر ازین می خواد؟

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین