2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا این بکنار از دست شوهرم هیلی دلخورم. میدونه خانوادش چیا بمن کردن و گفتن بازم حق رو به اونا میده& ...

الان چون با شوهرت دعوات شده این حسو داری.وگرنه عاشقش میشی بعدها

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
بخاطر دختر بودن بچت؟

چند ماه پیش وقتی که تازه حامله شدم این خواهرشوهرم عقد کرد من دعوتش نکردم خونم یه جروبحثی پیش اومد باشوهرم دعوام شد رفتم چند روزی خونه مانم .اینا دیگه کار رو تمام شده دونستن فک کردن من از شوهرم طلاق میگیرم 

فقط خدا حقیقت دارد
شکم دوممه اولی دختر اینم دختر

کلا بی قضاوت کمکت میکنم

اگه جنسیتش رو توانایی نداری میتونی نخوایش

اگه کلاهم نمیخوایش باز میتونی نخوایش

(بدن خودت هست و اختیار خودته)

و توهم حق داری چون نقشی دربارداری نداشتی و نداری 

و کلیشه ای نمیخوام باهام صحبت کنم

فقط از مشکلات سقط این هست که شبیه زایمانه و کسی باید یکی دوروز بهت رسیدگی کنه حتما باهمسرت صحبت کن  

اینم بخشی از ناراحتی هامه

وای اینجوری نگو دختر خیلی شیرینه من خودم دختر میخواستم خانواده شوهرمم عاشق دختر بودن ولی خدا بهم پسر داد همیشه به خاطر وجودش خداروشکر میکنم الانم دومیو میخوام اگه بازم پسر شد خداروشکر میکنم فقط به سلامتی فک کن همیشه هم جلوی خونواده شوهرم بیشتر قربون صدقه ی پسرم میرم که بدونن باید چه جوری رفتار کنن.

کلا بی قضاوت کمکت میکنم اگه جنسیتش رو توانایی نداری میتونی نخوایش اگه کلاهم نمیخوایش باز میتونی نخ ...

نه اصلا دوس ندارم سقطش کنم دیگه تا الان گذاشتمش به دنیا میارمش. 

فقط خدا حقیقت دارد
الان هفت ماه عستم

من در ب در دکتر بچه تو ناشکری .اینجوری نگو مبارک باشه .جای ما نیستی ک وقتی بی بی چک استفاده میکنیم چی می‌کشیم ک شاید دوتا خط بیفته ....دختر داری خدا دوست داره بهت دختر میده اینجوری نگو