2789
عنوان

عصبی شدن

148 بازدید | 26 پست

دوستان من ۲۱ سالمه و یک مدتیه که خیلی بیخود یدفعه عصبانی میشم و کلاعصبی شدم یه چند ماهیه

ینی سر یه چیز کوچیک کلی عصبانی میشم 

پیش مشاور هم رفتم چند جلسه و باهام صحبت کرد اما فایده نداشت 

کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ۲۳ سالمه بعد از زایمان عصبی شدم بخاطر تغییر هورمون. در حدی که چشمام دو دو میزد و اسپاسم عضلانی گرفتم و دستام میلرزید...رفتن دکتر سرترالین و نورتریپتیلین داد خوب شدم الانم دارم قطع میکنم زیرنظر دکترم

✨❣️

اتفاقا امروز تو یه تاپیک دیگه داشتم میگفتم نزدیک پری که میشه بدجور اعصبانی میشم و فشار روحی بهم وارد میشه خیلی بده واقعا فقط خودم عذاب میکشم با دمنوش زعفران و گلاب و گل گاوزبان و سنبل الطیب.... خودمو سرپا نگه میدارم

من قبلا نميشدم از يه مدت به بعد ميشدم ولي دليلشو ميدونم

من خودم یه مدتیه استرس و فشار روحی داشتم 

خودم فکر میکنم برای اون باشه که یکم اعصابم ضعیف شده 

ولی اصلا الان راضی نیستم از خودم چون کلا یه مقدا  اخلاقم تند شده و نمیتونم خودمم کنترل کنم

من خودم یه مدتیه استرس و فشار روحی داشتم  خودم فکر میکنم برای اون باشه که یکم اعصابم ضعیف شده& ...

اره استرس و فشار روحي ميتونه باشه، منم همين و اينكه ادمايي كه باهاشون درارتباطي شايد ربط داشته باشه

اتفاقا امروز تو یه تاپیک دیگه داشتم میگفتم نزدیک پری که میشه بدجور اعصبانی میشم و فشار روحی بهم وارد ...

حالا نزدیک عادت ماهانه که خیلیا اینطور عصبی میشن ینی اون طبیعیه 

ولی من الان مثلا نزدیک ۴ ماهه کلا اخلاقم تند شده ینی اطرافیانم بهم میگن یه مقدار خودتو کنترل کن سعی کن بر اعصابت مسلط بشی

اخه یه مدت خیلی فشار و استرس تحمل کردم خودم فکر میکنم اثر گذاشته روم

دغدغه ای تو زندگیت داری؟

بله چنتا مشکل خیلی بد پیش اومده برام‌

۲ تاش بیماری پدر و مادره که یدفعه پیش اومد و یدفعه متوجه بیماریشون شدیم در فاصله کم 

یکیشم رفتارای بیخوده برادرم توی خونس که این بیشتر از همه اعصابمو بهم ریخته 

یه چنتاشونم مشکلات شخصیه خودم هستن