2777
2789
یک سال بیشتره جدا میخوابیم

نیاز جنسی چی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته حتما باید زن و شوهرا همیشه کنار هم بخوابن؟پدر مادر من همیشه جدا میخوابن،رابطشون هم عالیه

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
نیاز جنسی چی

کنار هم خوابیدن با نیاز جنسی فرق میکنه 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
وای چرا ؟ 

خوابش سبکه بهش بخورم تا صبح بیداره

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
کنار هم خوابیدن با نیاز جنسی فرق میکنه 

آها یعنی بعد از اتمام کار جدا میشن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
آها یعنی بعد از اتمام کار جدا میشن

آره😂😂😂😂😂

منو شوهرم کلا هرشب یه جای خونه میخوابیم😁

یه بار رو تخت یه بار یکی تو اتاقه اون یکی تو پذیرایی البته به خاطر بچه هامونه هی کوچ میکنن مجبوریم پیششون بخوابیم.

پریشب اننقد بیدارم کردن بچه ها ۵صبح کلافه شدم اومدم رو مبل صبح شوهرم دنبالم میگشت😁

آره😂😂😂😂😂

خیلی خوب