2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای تیرویید در ارومیه

| مشاهده متن کامل بحث + 11116 بازدید | 25 پست

بچه ها دکتر علیرضا مهدی زاده برای پرکاری تیروئید خوبه ؟

https://doctor-yab.ir/Search/13811/دکتر-علیرضا-مهدی-زاده/

من تاحالا پیش دکتر غدد نرفتم به همین خاطر زیاد شناخت ندارم

میشه یه دکتر غدد خوب بهم معرفی کنید

فقط نگاه خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لووکسین ۱۰۰ تجویز کرده بود برام،آره مهدیزاده خیلی خوبه خیلی مطمئنم شمام نتیجه میگیری من کلا پریودام ...

چه مدت لووتیروکسین 100 مصرف کردید شما؟

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
سلام عزیزم خوبی؟ تیروئید شما درست شد؟

سلام پارسال آخر آبان نرمال شد tsh 1 بود دو بار بعدش آزمایش دادم پایین بود ولی آخر خرداد امسال آزمایش دادم ۵ بود قرص خوردم ۱ماه ول کردم رفتم آزمایش دادم همون ۵بود ۱ماه و چند روزه حاملم دکتر زنان بهم گفت لووتیروکسین ۵۰ ۱دونه کامل بخور تا ۱ماه بعد آزمایش بده 

الهی به امید تو .... 🤲
سلام پارسال آخر آبان نرمال شد tsh 1 بود دو بار بعدش آزمایش دادم پایین بود ولی آخر خرداد امسال آزمایش ...

گلم من ۷۰ روز پیش رفتم دکتر بهم گفت تیروئید خیلی کم کاره برام قرص لووتیروکسین ۱۰۰ نوشت روزی یک و نیم تی اس اچ من ۹۹ بود بعد ۷۰ روز من احساس خفگی میکنم حس میکنم دوز قرصم خیلی بالاست هرچی به دکتر میگم کم کن هم میگه نه درسته 

گلم من ۷۰ روز پیش رفتم دکتر بهم گفت تیروئید خیلی کم کاره برام قرص لووتیروکسین ۱۰۰ نوشت روزی یک و نیم ...

عزیزم انشالله بهترشی ولی من tsh 5 و بعضی شبا نفسم درنمیاد باید بشینم نفس عمیق بکشم بعد دراز بکشم .من ۱قرص کامل میخورم .دکتر خودش میدونه هر جور گفت بخور اگه اذیت میشی برو یه دکتر دیگه 

الهی به امید تو .... 🤲
عزیزم انشالله بهترشی ولی من tsh 5 و بعضی شبا نفسم درنمیاد باید بشینم نفس عمیق بکشم بعد دراز بکشم .من ...

ان شا الله که شمام هر چه زودتر خوب میشی گلم