2777
2789

دست از خود خوری بدار زندگی هم روزای سخت داره هم روزای شیرین اگه یکم بیشتر به خدا نزدیک بشی روزای شیرینی در راهه

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
یکم عجولی یکم حوصله داشته باش با این عجولیت خودت را از چشمش ننداز بذار خودش کم کم بیاد جلو

یعنی چی؟ 😐فکر کنم حست به من نگرفته😐😐😐😐

آخه من اصلا محلش نمیذارم 😂😂

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من من من 🤗🤗😁 یه کم شخصیتم بگو لطفا  و بگو اونی که تو ذهنمه چه حسی به من داره؟  درمور ...

خودت که حسات درسته👌👌

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
یعنی چی؟ 😐فکر کنم حست به من نگرفته😐😐😐😐 آخه من اصلا محلش نمیذارم 😂😂

نمیگم محلش میذاری میگم خودت را براش بگیر نذار متوجه بشه 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
منم حس ششمی ام و جواب گرفتم😎

خب بگو کی ازدواج میکنم حتی اگه نظرم عوض شه؟ و شغل و سن همسرآینده چیه؟

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

@zarrin9283  

لطف کنید جواب بدید 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
عزیزم میشه ب من بگی کی ازدواج میکنم خصوصیات همسرم چیه شغل چیه

عشقم خصوصیات همسرت رو نمیتونم بگم ولی به احتمال زیاد تا یکی دو سال دیگه ازدواج میکنی مگر اینکه اصلا نخوای ازدواج بکنی

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

@00پارمیدا۰۰

عشقم خصوصیات همسرت رو نمیتونم بگم ولی به احتمال زیاد تا یکی دو سال دیگه ازدواج میکنی مگر اینکه اصلا ...

دوتا ابجی مجردم کی بختشون باز میشه؟؟

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم